kimyasal gebelikmiş...

nur_45

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2009
1.532
1
116
40
Ankara
ben en son 22 şubatta adet görmüştüm adetlerim düzensizdi geçen cumartesiden beri 6 tane idrar testi yapmıştım hepsinde ikinci çizgi silik çıktı çok umutlandık çarşamba günü kan testi yaptırdık betahcg 66 küsur çıktı...doktorum çok yeni bir gebelik dedi.48 saat sonra bu değerin iki katına çıkması lazım eğer bu gebelik sağlıklı bir gebelikse dedi.bu iki günlük süre zarfında benim kahverengi akıntım oldu...bugün sabah kanamam oldu sanki adet kanaması gibi:(kan verdim bugün yine betahcg 63 küsura düşmüş...doktorumda kimyasal gebelik olduğunu,sağlıklı olmadığı için rahme yerleşemediğni,üzülmemek gerektiğini,bu sabah gelen kanamanın adet kanaması olduğunu,adetim bittkten sonra tekrar hamile kalabileceğimi(inş) söyledi...her şeyde bir hayır vardır değil mi arkadaşlar duaile

ben en son 22 şubatta adet görmüştüm adetlerim düzensizdi geçen cumartesiden beri 6 tane idrar testi yapmıştım hepsinde ikinci çizgi silik çıktı çok umutlandık çarşamba günü kan testi yaptırdık betahcg 66 küsur çıktı...doktorum çok yeni bir gebelik dedi.48 saat sonra bu değerin iki katına çıkması lazım eğer bu gebelik sağlıklı bir gebelikse dedi.bu iki günlük süre zarfında benim kahverengi akıntım oldu...bugün sabah kanamam oldu sanki adet kanaması gibi:(kan verdim bugün yine betahcg 63 küsura düşmüş...doktorumda kimyasal gebelik olduğunu,sağlıklı olmadığı için rahme yerleşemediğni,üzülmemek gerektiğini,bu sabah gelen kanamanın adet kanaması olduğunu,adetim bittkten sonra tekrar hamile kalabileceğimi(inş) söyledi...her şeyde bir hayır vardır değil mi arkadaşlar duaile

cANIM ben de mart 2 sinde hamile olduğumu öğrendim bhcg 27 çıktı.ama doktorum bana kimyasal gebelik olduğunu ve düşeceğini buna kendimi hazırlamamı söyledi.Ben o gece elim karnımda etmediğim dua kalmadı sabaha kadar düşmesin diye.Ama ertesi gün kanamam başladı ve kürtaja gerek kalmadan düşürdüm.Hayırlısı böyleymiş demekki dedim.Sonra bu ay hamile kalırmıyım acaba diye tekrar umutlandım adetim tam 12 gün geçti çünki doktorum normal olduğunu hamileyim diye ümitlenmemem gerektiğini söyledi ve gerçekten de öle oldu 42. gün adet gördüm.geçmiş olsun sana da...

cANIM ben de mart 2 sinde hamile olduğumu öğrendim bhcg 27 çıktı.ama doktorum bana kimyasal gebelik olduğunu ve düşeceğini buna kendimi hazırlamamı söyledi.Ben o gece elim karnımda etmediğim dua kalmadı sabaha kadar düşmesin diye.Ama ertesi gün kanamam başladı ve kürtaja gerek kalmadan düşürdüm.Hayırlısı böyleymiş demekki dedim.Sonra bu ay hamile kalırmıyım acaba diye tekrar umutlandım adetim tam 12 gün geçti çünki doktorum normal olduğunu hamileyim diye ümitlenmemem gerektiğini söyledi ve gerçekten de öle oldu 42. gün adet gördüm.geçmiş olsun sana da...

sanada geçmiş olsun arkadaşım...bir şey sorabilr miyim?kimyasal gebelik öncesinde adetlerin düzelimiydi....bi kaç yerde okudumda bazı arkadaşların kimyasal gebelik sonrasında adetleri düzensizleşmiş...benim adetim düzensizde acaba kimyasal gebelikten sonra bi düzene girer mi diye düşünmekten kendimi alamadım...hayırlısı inş ya

canım senin düzensizden kastın ne bilmiyorum ama benim 30 veya en geç 33 günde adet olurum.Düzensizliğin kimyasal gebelikle alakalı olduğunu da sanmıyorum.Bu ay ilk defa 42 gün sürdü bunun sebebi de düşük sonrası ilk temiz adetimi görmüş olmam.Bunun normal olduğunu söyledi doktor çünki düşük olduğunda kanamam 10 gün sürdü beniim.yarında doktora gidicem kontrole bakalım ne diycek.klomen vermeyi planlıyodu ama kabul etmemeyi düşünüyorum.çünki ben hiç kullanmadan hamile kaldıysam.normal yollarla kalabiliyorum demektir diye düşünüyorum bakalım konuşcam yarın.... üzülme allah en hayırlı en olması gereken zamanı bilir....

canım ınşallah bır hemen hamıle kalırsın yıne canım...

ben de şubat ayında kimyasal gebelik yaşadım...4 yıllık evliyim ve 2 yıldır uğraşıyorduk..çok üzüldüm ama daha sonra kendimi toparladım...buradan okudum ki benim gibi olan çok arkadaş varmış..kısmet değilmiş dedim... daha sonra adet düzenim yoluna girdi fakat iki adet arası kanamalarım var...doktorum normal olduğunu söylüyor...fakat endişeleniyorum..benim durumumda olan birisi var mı?

hakkınızda hayırlısı olsun arkadaşlar.inşallah bir an önce sağlıkla mutlulukla bebeğinize kavuşursunuz...

Back
X