Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar bı sorum olcak ben kimyasal gebelik yaşadım regli oldum regli biteli 14 gün oldu ama hala ara ara rekelenmelerim oluyo. Kimyasal sonrası başına gelen var mı bu ay hamilelik düsünüyorum
Merhabalar kimyasal gebelik olduğunu nasıl anladınız acaba ben ayın 31 de test yaptırdım 9.49 çıktı ayın 2 de bir daha yaptırdım 8.49 çıktı acaba benim de mi kimyasal gebelik yoksa yükselir mi betam
Kızlar bı sorum olcak ben kimyasal gebelik yaşadım regli oldum regli biteli 14 gün oldu ama hala ara ara rekelenmelerim oluyo. Kimyasal sonrası başına gelen var mı bu ay hamilelik düsünüyorum
Merhabalar kimyasal gebelik olduğunu nasıl anladınız acaba ben ayın 31 de test yaptırdım 9.49 çıktı ayın 2 de bir daha yaptırdım 8.49 çıktı acaba benim de mi kimyasal gebelik yoksa yükselir mi betam
Benim betam 40 dı 2 gün sonra 115 2 gün sonra 150 2 gün sonra da 105 di ve lekelenmelerik vardı kahverengi reglim 8,10 gün geçti 95 e düştü 2,3 gün sonra da kanamam başladı adet oldum anliycanız üzüldüm kızıma kardeş istiyordum büyük ihtimal seninde öyle bı kaç güne lekelenme yaşarsın hakkında hayırlısı olsun canım kimyasadan sonra gebelik olabiliyomuş hemen. Takma kafana kanamadan sonra Gine dene