Kimyasal gebelikten hemen sonra gebelik olabilir mi?

lunayko

Üye
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2020
211
122
18
30
Kızlar selam geçen ay reglimin bitişinde hamile olduğumu öğrendim kimyasal gebelikmiş değerim düştü regl kanamasından 3 gün sonra tekrar lekelenme tarzı kanamam oldu ve gebelik sonlandı.. Sormak istediğim kimyasal gebelik sonrası hemen gebe kalanlar oldu mu aranızda? Çünkü ben yine geçen ay yaşadığım hamilelik belirtilerini yaşamaya başladım eğer periyodum şaşmamışsa 5 gün var reglime.. Tecrübelerinizi psylaşırsanız çok mutlu olurum şimdiden teşekkürler

Kızlar selam geçen ay reglimin bitişinde hamile olduğumu öğrendim kimyasal gebelikmiş değerim düştü regl kanamasından 3 gün sonra tekrar lekelenme tarzı kanamam oldu ve gebelik sonlandı.. Sormak istediğim kimyasal gebelik sonrası hemen gebe kalanlar oldu mu aranızda? Çünkü ben yine geçen ay yaşadığım hamilelik belirtilerini yaşamaya başladım eğer periyodum şaşmamışsa 5 gün var reglime.. Tecrübelerinizi psylaşırsanız çok mutlu olurum şimdiden teşekkürler
Bende geçen ay kimyasal yaşadım şimdi beklıyorım reglime 3,4gün bar idrarda negatif çıktı

Bende kimyasalda sanırım 13’74 çıktı sonra adet oldum. İlaç verdi kullanıyorum süt hormonu yüksekliği varmış dostinex kullanıyorum. Bu ay da kasık ağrım var adete on gün var bakalım nolacak

Benimde negatif çıktı bende bekliyorum canım inşallah ikimizde de vardır🙏🏽 senin belirtin var mı
İnşllah canım ya yok belirtin benim ama biz hemen hemen gün aşırı birlikte olduk ovülasyondan da bir şey anlayamadım zaten yumrtlama dönenemimi anlayamadım

Her hamilelik aynı olmaz kötü düşünmeyin sağlıkla doğsun inşallah 🙏

Bende kimyasalda sanırım 13’74 çıktı sonra adet oldum. İlaç verdi kullanıyorum süt hormonu yüksekliği varmış dostinex kullanıyorum. Bu ay da kasık ağrım var adete on gün var bakalım nolacak
Benimde 15 ertesi günü 23 çıktı değer o adet oldum inşllah biz kimyasal gebelik geçirenler ve diğer tüm anne adayları bu ay evlat müjdesi alır🙏

Ben kimyasal gebelik mayıs ayında yaşadım cnm ardından hemen hamile kaldım

Ben kimyasal gebelik mayıs ayında yaşadım cnm ardından hemen hamile kaldım
Çok hayırlı olsun canım geç döllenmem mi belirtin var mıydı ovü testi yapmışöıydın biliyorum çok soruyorum anan merak ta edıyorım malum bizde aynı durumu yaşadık umarım bir raha yaşamayız

Ağustos ayında kimyasal gebelik yaşadım. Ertesi ay eylülde yine gebe kaldım ama yine kimyasal oldu. Bu ay ne olacak bekleyip göreceğim..

Back
X