Kimyasal gebelıkten hemen sonra hamıle kalan varmı

Betsr

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2016
332
140
103
Arkadaslar kımyasal gebelıkten hemen sonrakı ay hamıle kalan cok var mıı.bi umut arıyorum ıste ınsallah hsmıle kalırımm

Ben merak etme coooook var bizim gibi canım kimyasal gebelik rahmi temizliyor korunma stres yapmadan devam et canım hakkında hayırlısı olur inşallah

Amınn ınsallah gecen ay cok üzüldüm o sevıncı yasayıp kımyasal oldugunu ogrwnnce.bu ay hevesımız kursagımızda kalmaz ınsallah

Ben iki defa kimyasal gebelik yaşadım 2015 Ağustos ve kasım ayında nisanda tüp bebek tedavisi için tüm restleri yaptırdık eşimle rahim filmi çekildi mayıs ayında yumurta toplatacaktım ama hamile olduğumu öğrendim şimdi 6. Ayımı bitirmek üzereyim rabbim sağlıkla elime almayı nasip eder inşallah

Canim ben agustos 1 de kimyasal düşük yaptim adet görmeden hamile kaldim eylülün 5 felan ögrendim tekrar hamile oldugumu insallah sanada nasip eder rabbimm

Ben eylül 5 te hamile olduğumu öğrendim 15 inde düşük yaptım kimyasal gebelik yaşadım inşallah ben de peşine hamile kalanlardan olurum klomen kullandım perşembe kontrolüm var 11 12 mm yumurta vardı bakalım büyüyecek mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…