Kimyasal gebelikten sonra acil!!

ahesteeee044

Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2024
52
12
8
28
Arkadaşlar kimyasal gebelik geçirdim 17. Gün bugün. Dün ve bugün olmak üzere az az kahverengi lekelenme yaşıyorum doktoruma sordum normal olduğunu söyledi adet değilken lekelenmek beni biraz endişelendirdi başına kimyasaldan sonra böyle bir durum gelen oldu mu acil yazarsanız sevinirim çok tedirginim

Arkadaşlar kimyasal gebelik geçirdim 17. Gün bugün. Dün ve bugün olmak üzere az az kahverengi lekelenme yaşıyorum doktoruma sordum normal olduğunu söyledi adet değilken lekelenmek beni biraz endişelendirdi başına kimyasaldan sonra böyle bir durum gelen oldu mu acil yazarsanız sevinirim çok tedirginim
Ben 5 şubatta sabah tahlil yaptırdım 129dan 81 düştü Dr. Attım sonucu kimyasal oluşuyor dedi bı kaç güne kanama başlicak dedi akşamına kahverengi lekelenme oldu baya 9una kadar 9unda kanama geldi bı sancı bı ağrı WC de parça parça gitti 😔 şimdi 9 şubat son adetim 2 aylık hamileyim inşallah sorunsuz devam eder şimdilik güzel ilerliyoz🙏🏼

Maşallah subhanallah çok sevindim ağrısız acısız kucağına al inşallah kardeşim. Bu bahsettiğim lekelenme sen de oldu mu? Benim tahmini yumurtlama zamanım 8 nisandı yumurtlama akıntım kesilince ayın 10. Lekelenme başladı

Ben 5 şubatta sabah tahlil yaptırdım 129dan 81 düştü Dr. Attım sonucu kimyasal oluşuyor dedi bı kaç güne kanama başlicak dedi akşamına kahverengi lekelenme oldu baya 9una kadar 9unda kanama geldi bı sancı bı ağrı WC de parça parça gitti 😔 şimdi 9 şubat son adetim 2 aylık hamileyim inşallah sorunsuz devam eder şimdilik güzel ilerliyoz🙏🏼
Bnde geçen ay kimyasal yaşadım bu ay testim yine pozitif çıktı ama kanda 23 çıktı siz kimyasaldan ne zaman sonra öğrendiniz hamile olduğunuzu kaç değerle öğrendinz

Bnde geçen ay kimyasal yaşadım bu ay testim yine pozitif çıktı ama kanda 23 çıktı siz kimyasaldan ne zaman sonra öğrendiniz hamile olduğunuzu kaç değerle öğrendinz
9 şubatta kanamam geldi 3 4 günde bitti sonra tek ilişki yaşayabildik eşimle 8martta test yaptım çift cizgiydi haftasına kan verdim değerim yine az çikar falan diye sonra şaşırdım çok 4530çıkti

Lütfen bana yardımcı olun ben yaklaşık 13 gün önce değerim 11.27 ile gebe olduğumu öğrendim 2 gün sonra değer artmış mi diye acilden kan verdim ama betam 0.40 çıktı yani demem o ki muhtemelen kimyasal gebelik yaşadım ama hiçbir şekilde kanamam olmadı pcosum var adetlerim düzensiz evde test olunca öylesine test yaptım bu şekilde çıktı testin markası prodoctor yani benim kafam karmakarışık ben hamile miyim değil miyim hiçbir şey anlamadım lütfen yardımcı olun bana kafayı yiycem artık

Eklentiler

• InCollage_20250422_232005234.webp
    InCollage_20250422_232005234.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 26
Back
X