Wonria Popüler Üye Pro Üye Anneler Kulübü 13 Ocak 2017 4.132 10.146 208 Antalya 16 Mart 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Wonria #1 şubatın 11 inde kimyasal gebelik geçirdim.. Bu ay da reglim 7 gün gecikti böyle bir şey yaşayan var mı kızlar normal mi acaba?
şubatın 11 inde kimyasal gebelik geçirdim.. Bu ay da reglim 7 gün gecikti böyle bir şey yaşayan var mı kızlar normal mi acaba?
E Elizabeth1 Aktif Üye Kayıtlı Üye 10 Ocak 2022 1.041 293 43 26 16 Mart 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Wonria #2 Prensesannesii .!.: Kimyasal gebelik geçiren var mı adetiniz de gecikme yaşandı mı bu dönem de Genişletmek için tıkla... Ben kimyasaldan sonra 5 günlük bir gecikmem oldu ama sonraki aya duzeldi
Prensesannesii .!.: Kimyasal gebelik geçiren var mı adetiniz de gecikme yaşandı mı bu dönem de Genişletmek için tıkla... Ben kimyasaldan sonra 5 günlük bir gecikmem oldu ama sonraki aya duzeldi
Wonria Popüler Üye Pro Üye Anneler Kulübü 13 Ocak 2017 4.132 10.146 208 Antalya 16 Mart 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Wonria #3 Elizabeth1 .!.: Ben kimyasaldan sonra 5 günlük bir gecikmem oldu ama sonraki aya duzeldi Genişletmek için tıkla... Aynen regl oldum bugun 7 gün gecikmem vardı neyse ki oldum teşekkürler :)
Elizabeth1 .!.: Ben kimyasaldan sonra 5 günlük bir gecikmem oldu ama sonraki aya duzeldi Genişletmek için tıkla... Aynen regl oldum bugun 7 gün gecikmem vardı neyse ki oldum teşekkürler :)
E Elizabeth1 Aktif Üye Kayıtlı Üye 10 Ocak 2022 1.041 293 43 26 16 Mart 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Wonria #4 Prensesannesii .!.: Aynen regl oldum bugun 7 gün gecikmem vardı neyse ki oldum teşekkürler :) Genişletmek için tıkla... Rica ederim olabiliyo yani gecikme
Prensesannesii .!.: Aynen regl oldum bugun 7 gün gecikmem vardı neyse ki oldum teşekkürler :) Genişletmek için tıkla... Rica ederim olabiliyo yani gecikme
M misspasha Guru Kayıtlı Üye 19 Ocak 2012 52 25 288 Uşak 21 Mayıs 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Wonria #5 Prensesannesii .!.: Aynen regl oldum bugun 7 gün gecikmem vardı neyse ki oldum teşekkürler :) Genişletmek için tıkla... Merhabalar, kimyasaldan sonra gebelik etiketi eklemişsiniz ne mutlu hayırlı olsun, sonraki ayda mı gebe kaldınız?
Prensesannesii .!.: Aynen regl oldum bugun 7 gün gecikmem vardı neyse ki oldum teşekkürler :) Genişletmek için tıkla... Merhabalar, kimyasaldan sonra gebelik etiketi eklemişsiniz ne mutlu hayırlı olsun, sonraki ayda mı gebe kaldınız?
Wonria Popüler Üye Pro Üye Anneler Kulübü 13 Ocak 2017 4.132 10.146 208 Antalya 26 Mayıs 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Wonria #6 misspasha .!.: Merhabalar, kimyasaldan sonra gebelik etiketi eklemişsiniz ne mutlu hayırlı olsun, sonraki ayda mı gebe kaldınız? Genişletmek için tıkla... Evet yaklaşık 2 ay sonra tekrar gebe kaldım
misspasha .!.: Merhabalar, kimyasaldan sonra gebelik etiketi eklemişsiniz ne mutlu hayırlı olsun, sonraki ayda mı gebe kaldınız? Genişletmek için tıkla... Evet yaklaşık 2 ay sonra tekrar gebe kaldım