Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kimyasal gebelikten sonra hamile kalanlar nasıl bir hamileliğiniz oldu?
2 ay önce kimyasal gebelik yaşadım. 1 adet gördüm. Tekrar hamileyim beta hcg daha 30. Tekrar kimyasal gebelik yaşamaktan korkuyorum. Kimyasaldan sonraki hamilelikleriniz nasıldı?
Zaten kanamayla düşük olmuştu hiçbir işlem yapılmadı canım 1 ay prezervatifle korunduk adet geldi bitti korunmadım hamile kalmışım bir sonraki adet günümde hamileyim
Zaten kanamayla düşük olmuştu hiçbir işlem yapılmadı canım 1 ay prezervatifle korunduk adet geldi bitti korunmadım hamile kalmışım bir sonraki adet günümde hamileyim
Bende 1 seneyi geçiyo boş gebelik yaşadım doktor bi sağlık sorunun yok 2 3 ay içinde tekrar hamile kalma şansın yüksek dedi sonrasında sıkıntılardan dolayı korunmak zorunda kaldım yasmin kullandım 6 ay şimdi 9 ay oluyo hala hamile değilim
Bende 1 seneyi geçiyo boş gebelik yaşadım doktor bi sağlık sorunun yok 2 3 ay içinde tekrar hamile kalma şansın yüksek dedi sonrasında sıkıntılardan dolayı korunmak zorunda kaldım yasmin kullandım 6 ay şimdi 9 ay oluyo hala hamile değilim