Kimyasal gebelikten sonra hamile kalanlar veya duyanlar lütfen bakabilir mi ?

sakuraa

Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2022
75
43
8
28
Kızlar ben geçen ay şubatta kimyasal gebelik geçirdim adet günümde 80 değerle öğrenmiştim 1 hafta sonra düşük yaptım
Bu ay tekrar hamile olduğumu öğrendim adet göremeden:) mutluyum ama korkuyorum çünkü dün adet olmam gereken gündü değerim 48 çıktı.
Ama adetime 11 gün kala yumurtlama oldu kimyasaldan dolayı şaştı sanırım. Hissedip ilişkiye girmiştik ne olur ne olmaz diye. Adete 4 gün kala testler çok silikti gün gün belirginleşti. Acaba yeni olduğu için mi yoksa yine mi kimyasal ? Fotoğraf ekledim adete 4 gün kala kaset testlerin çizgileri

Eklentiler

• CF4D6FA7-FB20-4E01-ABFB-BD4F0156BC7C.webp
    CF4D6FA7-FB20-4E01-ABFB-BD4F0156BC7C.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 1.412
Canım öncelikle geçmiş olsun. Umarım beta değerin kat kat artar ve sağlıkla kucağına alırsın bebişini ❤️Biliyorsun ki En güzel sonucu kasetlerden değilde kan testi vererek öğrenirsin. Bende 8 şubatta kimyasal gebelik geçirdim beta değerim istenen düzeyde artmıyordu. Bu ayki adetimi bekliyorum bende ama gecikme olsa bile hemen yaptırmıycam test. Bu sefer erkenden öğrenince strese giriyor insan ☺️

Canım öncelikle geçmiş olsun. Umarım beta değerin kat kat artar ve sağlıkla kucağına alırsın bebişini ❤️Biliyorsun ki En güzel sonucu kasetlerden değilde kan testi vererek öğrenirsin. Bende 8 şubatta kimyasal gebelik geçirdim beta değerim istenen düzeyde artmıyordu. Bu ayki adetimi bekliyorum bende ama gecikme olsa bile hemen yaptırmıycam test. Bu sefer erkenden öğrenince strese giriyor insan ☺️
Bende kendime söz vermiştim dayanamadım kimyasalla sonuçlandı belki düşük ilacı falan içmem gerekir erkenden önlem alırım diye bakmıştım 🙏🏻

Özür dilerim incitmek istemem ama buda mı kimyasal oldu canım

Ayy hadii inşallahhh yolunda gider herşeyy 😍
Rabbim sağlıkla almamızı nasip etsin kucaklarımıza

Kızlar ben geçen ay şubatta kimyasal gebelik geçirdim adet günümde 80 değerle öğrenmiştim 1 hafta sonra düşük yaptım
Bu ay tekrar hamile olduğumu öğrendim adet göremeden:) mutluyum ama korkuyorum çünkü dün adet olmam gereken gündü değerim 48 çıktı.
Ama adetime 11 gün kala yumurtlama oldu kimyasaldan dolayı şaştı sanırım. Hissedip ilişkiye girmiştik ne olur ne olmaz diye. Adete 4 gün kala testler çok silikti gün gün belirginleşti. Acaba yeni olduğu için mi yoksa yine mi kimyasal ? Fotoğraf ekledim adete 4 gün kala kaset testlerin çizgileri
Durumunuz ne oldu acaba sağlıklı artış gorebildiniz mi

Evet canım ilk değer 48 iki gün sonra 221 iki gün sonra 554
Ya maşallahhh sağlıkla gelsin inşallah 🧿 benimde lekelenme oldu 6 martta. Devamı gelmedi hala. Umarıl benimde gebelik durumum vardır bu sefer. Sizin mide bulantılarınız oluyor mu. Benim sabah ve akşam aşırı bulanıyor. Geçen ayki gebeliğimde de aynısı olmuştu çok bulanıyordu sabahlara kadar uyuyamadığım bile oluyordu. Bu ayda aynı belirtiler kimyasal olur diye test vermekten kaçıyorum

Ya maşallahhh sağlıkla gelsin inşallah 🧿 benimde lekelenme oldu 6 martta. Devamı gelmedi hala. Umarıl benimde gebelik durumum vardır bu sefer. Sizin mide bulantılarınız oluyor mu. Benim sabah ve akşam aşırı bulanıyor. Geçen ayki gebeliğimde de aynısı olmuştu çok bulanıyordu sabahlara kadar uyuyamadığım bile oluyordu. Bu ayda aynı belirtiler kimyasal olur diye test vermekten kaçıyorum
Mide bulantım şöyle oluyo mesela yerde bi kıl saç bir şey görsem su içesim varsa bile içemiyorum şu an karın ağrım çok oluyor özellikle akşamları yarın tekrar kan vereceğim dış gebelikten korkuyorum keseyi görmeden rahatlamicam sanırım. İnşallah sende de gebelik vardır 🙏🏻

Kese kaç haftalıkken görülüyor ve senin kaç haftalık. Bence kötü düşünmeyelim güzel olsun. Kimyasal sonrası genellikle sağlıklı gebelikler oluyormuş çünkü 🤲🏼

Merhaba ben de 22 subatta kimyasal gebelik düştüğü yasadım, şimdi 22 mart batı bekliyorum inşallah ben de güzel bir müjde alırım yumurtlamadan beri adet gibi agrılarım var

Bende şuan kimyasal gebelik geçiriyorum henüz kanamam olmadı ama kimyasal gebelik netleşti diyebilirim. Bunları okudukça umut oluyo umarım bende hemen arkasından sağlıklı gebelik yaşarım. Allah isteyen herkese nasip etsin

Çok geçmiş olsun 🙏🏻 Bi doktora gidip detaylı olarak kendine baktırmanı öneririm

Merhaba ben de eylül ayında kimyasal geçirdim aralıkta hamile oldugumu öğrendim . 2 adet dönemi geçirdim . Doktor bir adet döneminden sonra deneyin demişti . Şuan hamileyim çok şükür 🙏

Bende şuan kimyasal gebelik geçiriyorum henüz kanamam olmadı ama kimyasal gebelik netleşti diyebilirim. Bunları okudukça umut oluyo umarım bende hemen arkasından sağlıklı gebelik yaşarım. Allah isteyen herkese nasip etsin
Benimde şu an kimyasal gebelik netleşti aktif kanamam başlamadı umarım bende hemen arkasından kalırım mutlaka haber verin olur mu insan güzel örnekler oldukça mutlu oluyor 🙏🥰

Benimde şu an kimyasal gebelik netleşti aktif kanamam başlamadı umarım bende hemen arkasından kalırım mutlaka haber verin olur mu insan güzel örnekler oldukça mutlu oluyor 🙏🥰
Benimde kanamam başladı canım dün. Bugun çok büyük bir pıhtı geldi normal adette düşen pıhtıdan çok daha büyük ve kalındı. Umarım tekrar yaşamayız ve bir sonraki gebeliğimiz sağlıklı olur

Back
X