Kimyasal gebelikten sonra hamile kalanlar veya duyanlar lütfen bakabilir mi ?

Benimde şu an kimyasal gebelik netleşti aktif kanamam başlamadı umarım bende hemen arkasından kalırım mutlaka haber verin olur mu insan güzel örnekler oldukça mutlu oluyor 🙏🥰

Benimde kanamam başladı canım dün. Bugun çok büyük bir pıhtı geldi normal adette düşen pıhtıdan çok daha büyük ve kalındı. Umarım tekrar yaşamayız ve bir sonraki gebeliğimiz sağlıklı olur
KizLr benimde bugun netlesti kimyasal. Kanama yok daha ortada. Degerim de öyle cok yüksek degil. Bugun 7 cikti en son. Acaba ne zaman başlar adet :( sizlerde nasil oldu

Kızlar ben geçen ay şubatta kimyasal gebelik geçirdim adet günümde 80 değerle öğrenmiştim 1 hafta sonra düşük yaptım
Bu ay tekrar hamile olduğumu öğrendim adet göremeden:) mutluyum ama korkuyorum çünkü dün adet olmam gereken gündü değerim 48 çıktı.
Ama adetime 11 gün kala yumurtlama oldu kimyasaldan dolayı şaştı sanırım. Hissedip ilişkiye girmiştik ne olur ne olmaz diye. Adete 4 gün kala testler çok silikti gün gün belirginleşti. Acaba yeni olduğu için mi yoksa yine mi kimyasal ? Fotoğraf ekledim adete 4 gün kala kaset testlerin çizgileri
Öncelikle inşallah bi sıkıntı yoktur bnde ilk gebeliğim ve kimyasal gebelik ile sonlandı şimdi tekrar 6 günüm geçti 6. Günümde 2 damla lekelenmem oldu şimdi ise sadece peçetede görüyorum normal bi şekilde olmuyo idrarla oluyor sadece sizce yine kimyasal gebelikmi yoksa yerleşmemi

Öncelikle inşallah bi sıkıntı yoktur bnde ilk gebeliğim ve kimyasal gebelik ile sonlandı şimdi tekrar 6 günüm geçti 6. Günümde 2 damla lekelenmem oldu şimdi ise sadece peçetede görüyorum normal bi şekilde olmuyo idrarla oluyor sadece sizce yine kimyasal gebelikmi yoksa yerleşmemi
Onu sadece doktor bilebilir ultrasondan bakınca karar veriyor mutlaka doktora gidin düşük engelleyici ilaçta verebilir tutunmasını kolaylaştırmak için

Ben eylullde pozitif gorup ekim 4 te kimyasal gebelik oldugu icin dusuk yaptim kasimda regl olmadim hamileymisim meger. Bunda hersey yolunda ilerliyo sukur. Doktor kimyasaldan sonra korunmana gerek yok dedi. Bu kimyasal diye sonrakiler de oyle olucak degil dedi

Ben eylullde pozitif gorup ekim 4 te kimyasal gebelik oldugu icin dusuk yaptim kasimda regl olmadim hamileymisim meger. Bunda hersey yolunda ilerliyo sukur. Doktor kimyasaldan sonra korunmana gerek yok dedi. Bu kimyasal diye sonrakiler de oyle olucak degil dedi
Aynen öyle . Banada doktor gebelik için vucut kendini hazırlıyor demişti

Onu sadece doktor bilebilir ultrasondan bakınca karar veriyor mutlaka doktora gidin düşük engelleyici ilaçta verebilir tutunmasını kolaylaştırmak için
Gittim dün yerleşme kanamasıdır dedi ama net bişey söylemek doğru değil dedi döllenme geç olabilir belki bunu bilemeyiz net diye söyledi asprin kullandırmaya başladı önce kimyasal geçirdiğini bilseydim aspirini başlatırdım bn direk dedi artık takip edeceğiz değerlerim artıyor ama çok değil

kızlar selam bende şubat ayında kimyasal gebelik gecırdım bu ay femaraya başladık bugün 13.günüm iğneden sonra ama test yaptım negatf. Kimyasaldan sonra nasıl değerlendirme yaptınız yardımcı olu rmusunuz

Kızlar ben geçen ay şubatta kimyasal gebelik geçirdim adet günümde 80 değerle öğrenmiştim 1 hafta sonra düşük yaptım
Bu ay tekrar hamile olduğumu öğrendim adet göremeden:) mutluyum ama korkuyorum çünkü dün adet olmam gereken gündü değerim 48 çıktı.
Ama adetime 11 gün kala yumurtlama oldu kimyasaldan dolayı şaştı sanırım. Hissedip ilişkiye girmiştik ne olur ne olmaz diye. Adete 4 gün kala testler çok silikti gün gün belirginleşti. Acaba yeni olduğu için mi yoksa yine mi kimyasal ? Fotoğraf ekledim adete 4 gün kala kaset testlerin çizgileri
Gecen ayin 22 sinde kimyasal gebelik gecirdim bugun ayin 24 u bas donmesi ve gogus hassasiyeti var testime bakarmisiniz varmi sizce kan testi yaptirssmmi

Eklentiler

• 20230823_171135.webp
    20230823_171135.webp
    4,4 KB · Görüntüleme: 218
  • IMG-20230823-WA0004.webp
    IMG-20230823-WA0004.webp
    25,5 KB · Görüntüleme: 177
Back
X