Kimyasal gebelikten sonra hamile kalanlar yardımm

• Konu Sahibi Konu Sahibi byt
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

byt

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2017
42
7
1
33
Arkadaşlar merhaba. Geçen ay kimyasal gebelik geçirdim. 21. Mart'ta kanamam başladı 3 gün falan sürdü sonra kesildi. Normalde 18 Nisa'nda tekrardan adet görmem gerekiyordu. Puanlık 3 gün gecikme var. Dün doktorumu aradım gebe misin yoksa kız gene diye cevap verdi. Test yapıyım mı diye sordum artık korkuyorum da test yapmaya. 5 gün sonra yap haberleşelim dedi. Kimyasal gebelikten sonra burda da okumuştum peşinden gebe kalan çok acaba gebe miyim yoksa bu ay düzensizlik mi oldu

Kimyasal gebelik sonrasi adet duzeninde degisiklik olabiliyor kimi uzarken kimi kisaliyor benim dongum 4 gun kisalmisti ve 3.ayimda tekrar hamile kaldim. Insallah hamilesindir. Ovulasyon tarihinden eminsen test yapabilirsin ama degilsen birkac gun daha bekle.

Ondan Emin'im ama gene bir şey çıkar diye korkuyorum 5 gün de nasıl dayanıcam bilmiyorum

Arkadaşlar merhaba. Geçen ay kimyasal gebelik geçirdim. 21. Mart'ta kanamam başladı 3 gün falan sürdü sonra kesildi. Normalde 18 Nisa'nda tekrardan adet görmem gerekiyordu. Puanlık 3 gün gecikme var. Dün doktorumu aradım gebe misin yoksa kız gene diye cevap verdi. Test yapıyım mı diye sordum artık korkuyorum da test yapmaya. 5 gün sonra yap haberleşelim dedi. Kimyasal gebelikten sonra burda da okumuştum peşinden gebe kalan çok acaba gebe miyim yoksa bu ay düzensizlik mi oldu
Canımmm az önce duşa girdim duştan çıktıktan sonra çok açık kahve akıntım geldi sonrada ufak bi kırmızı renk kan pıhtısı geldi kesildi ondan sonra adetim mi başlayacak acaba

Bence bi idrar testi yap evet duzensizlik olabilir ama o gelen leke yerlesme kanamasi vs da olabilir

Back
X