Kimyasal gebelikten sonra hiç hamile kalamamak gibi bir durum olabilir mi

panikprenses34

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2025
33
3
1
26
Kızlar merhaba dün kimyasal gebelik geçirdiğimi öğrendim. Şimdi korkuyorum bundan sonrakiler de böyle olursa diye bunun bir tedavisi çözümü var mı acaba

Kızlar merhaba dün kimyasal gebelik geçirdiğimi öğrendim. Şimdi korkuyorum bundan sonrakiler de böyle olursa diye bunun bir tedavisi çözümü var mı acaba
Korkma canım çok normal birşey yaşadığın ve her kadının başına gelebilir. Genelde tekrarlamasını beklenmez ama tekrarlarsa da denk gelmiştir ama bunları düşünme şimdi bu olağan bir durum tedavi çözüm için bunun sürekli tekrarlaması gerekir ki acaba bir durum mu var densin şuan hiçbir şey denemez ki dediğim gibi tekrarlayacak diye de korkma bir kere oldu diye bir daha olacak değil ya :)

Ya 3 ay önce bu şekilde reglim yine 4 gün geçmişti sonra adet olmuştum acaba o da mı kimyasaldı diye düşündüm bu ikinciyse diye çok korktum aslında. Yorumunuz için teşekkür ederim bu arada bi nebze de olsa içim rahatladı :)

her gecikme kimyasal değildir canım öyle düşünme rica ederim stres yapma yeterli

Kötü düşünme bence canım kimyasal sonrası hemen hamile kalanlar Cok var.. bende mart ayında kimyasal geçirdim ama hemen ardina hamile kalmadım ve yelkenleride suya indirmedim yeniden bir kimyasal da yaşamadım şükür.. pozitif düşün pozitif olsun inşallah diğer aya sağlıklı bir gebeliğin olur

Benim de ilk kimyasal oldu sonra yımurtalgmda kist oldugunu ögremdım hayıt suyuna başladım kimyasaldan 5 ay sonra da hamile kaldım

Evliliğim üçüncü ayında hamile kaldım düşük oldu Adetlerim düzenliydi fakat sancılarım oluyordu doktora gittim 5 cmlik kistim vardı netten araştırdım hayıt suyu çok iyimiş adet olunca sabah akşam yarım çay bardagı yemekten önce içtim yumurtlama gününe kadar doktora gidince kistimin olmadıgını söyledi hayıttan 5 ay sonra hamıle kaldım

Marttan beri korunuyor musunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…