Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben yumurtlama belirtilerini gördüm ama kesin bilemiyorum ovulasyon yada ultrasona girmedimmerhaba ben mart ayında kimyasal gebelik geçirdim. nisan- mayıs gecikmem oldu. haziran temmuz normale döndü. ama son 2aydır ultrasondan takip yaptırdım yumurtam çatlamadı. şimdi adetim ve hormonların testini yaptırdım bugün. cevapları bekliyorum.
gecikme olabiliyor normalKızlar geçen kimyasal gebelik geçirdim bu ay da 3 gün gecikti gecikme olması normal mi? Kimyasal gebelikte hcgm sıfırlandıktan sonra korunmadik.
yumurta belirtileri oldu. yumurtam gerekliği büyüklüğe ulaştı ama tam çatlama anında çatlamadan küçülmeğe başladı. bilemiyorum belki de vücut kendisini toparlıyordur. yani gecikme olması gayet normal. ben hayatımda ilk kez gecikme yaşadım hep saat gibi tam zamanında adet olurdum. oyüzden 1-2ay kendinize zaman tanıyın. sonra yine takip edersinizBen yumurtlama belirtilerini gördüm ama kesin bilemiyorum ovulasyon yada ultrasona girmedim
Şuan üstüne düşmuyorum yaşadığım bi kac olayın stresinden unuttum resmen gecikince takvimde farkettim. Yumurtlamama olayı sağlıklı mi pekiyumurta belirtileri oldu. yumurtam gerekliği büyüklüğe ulaştı ama tam çatlama anında çatlamadan küçülmeğe başladı. bilemiyorum belki de vücut kendisini toparlıyordur. yani gecikme olması gayet normal. ben hayatımda ilk kez gecikme yaşadım hep saat gibi tam zamanında adet olurdum. oyüzden 1-2ay kendinize zaman tanıyın. sonra yine takip edersiniz
Teşekkür ederimgecikme olabiliyor normal
ben yasamamistimKimyasaldan sonra ara kanama yaşadınız mı peki?
Rahim ağzında yara var demişti doktor demek ki o kanıyor. Teşekkürler cevabınız için. Siz hemen hamile kaldınız mı kimyasaldan sonraben yasamamistim
2 ay sonra hamile kaldimRahim ağzında yara var demişti doktor demek ki o kanıyor. Teşekkürler cevabınız için. Siz hemen hamile kaldınız mı kimyasaldan sonra
Hayırlısıyla kucağınıza alın inşallah2 ay sonra hamile kaldim
amin canim en kisa zamanda allah size ve isteyen herkese versin insallahHayırlısıyla kucağınıza alın inşallah