Kimyasal gebelikten sonra sağlıklı gebelik

Aybrhm

Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2022
40
4
6
27
Merhaba 2 gün önce kimyasal gebelik yaşadığımı ogrendim, tedavi görüyordum, doktorum tedaviye ara verelim hormanlarin çok yüksek bu yüzden kendiliğinden doğal bir gebelik elde etme şansımız yüksek dedi, siz ne düşünüyorsunuz? Sağlıklı gebelik yaşayan arkadaşlarım var mı?

Merhaba 2 gün önce kimyasal gebelik yaşadığımı ogrendim, tedavi görüyordum, doktorum tedaviye ara verelim hormanlarin çok yüksek bu yüzden kendiliğinden doğal bir gebelik elde etme şansımız yüksek dedi, siz ne düşünüyorsunuz? Sağlıklı gebelik yaşayan arkadaşlarım var mı?
Cok gecmis olsun tüp bebek tedavisimi görüyordun

Bende geçen ay kimyasal gebelik geçirdim değerim 15 di 7 ye düştü adet gördüm bu ay gene iki gün gecikmesiyle doktora gittim kan değerim 638 çıktı ama kese gözükmedi iki gün gecikmesiyle gözükmez dedi doktor ama bende kasik ağrısı çok var aniden gelip gidiyor ve hiç akıntım yok normal mi

Adet tarihinizi nasıl hesapladiniz nasıl gecikme olduğunu anladınız

Benim geçen ay kimyasaldi bu ay çok şükür sağlıklı

Adet tarihinizi nasıl hesapladiniz gecikme olduğunu nasıl anladınız benim kanamam Martin 18 inde başladı bu ay da 3 gün gecikme yaşıyorum akıntım ve göğüs acıması başladı henüz regl olmadım

Bende şubat ayında kimyasal yaşadım bugün hamile olduğumu öğrendim adete 2 gün var beta 12.30 civarı artışı kontrol ettireceğiz. Bende doktorumun önerisiyle 1 ay dinlendim hemen gebe kalabilirsin ama tavsiyem bir adet dönemi geçir dedi

Bende şubat ayında kimyasal yaşadım bugün hamile olduğumu öğrendim adete 2 gün var beta 12.30 civarı artışı kontrol ettireceğiz. Bende doktorumun önerisiyle 1 ay dinlendim hemen gebe kalabilirsin ama tavsiyem bir adet dönemi geçir dedi
Merhabalar bende gebelik. istiyorum bir türlü oluşmuyor doktora gittim klomenn ve folik kullandım yine oluşmadı ayrıca yumurtanın catladiginj bile hissetmiyorum bazıları yazmış akıntı oluyor yumurta gibi akıntı diyerek ama bende hiç bişey yok gibi hissetmiyorum çünkü adet günümü bekliyorum hsg rahim flmi çekilmek için kimyasal tedavi mi uygulandı size uygulandiysa neler acaba nasıl süreden geçtiniz bilgi verir misiniz

Merhabalar bende gebelik. istiyorum bir türlü oluşmuyor doktora gittim klomenn ve folik kullandım yine oluşmadı ayrıca yumurtanın catladiginj bile hissetmiyorum bazıları yazmış akıntı oluyor yumurta gibi akıntı diyerek ama bende hiç bişey yok gibi hissetmiyorum çünkü adet günümü bekliyorum hsg rahim flmi çekilmek için kimyasal tedavi mi uygulandı size uygulandiysa neler acaba nasıl süreden geçtiniz bilgi verir misiniz
Merhaba hayır ben tedavi görmedim dkh kullanımı sonrası ilk gebeliklerde düşük olması yüksek oranmış benim bu sebebe bağlıydı maalesef bilgim yok. Ama folik asit kullandım yumurtlamamı da anlıyordum umarım bilen birisi yardım eder 😊

Merhaba ben ilk gebelikte kimyasal gebelik yaşadım ve düştü bebek regl ile atıldı aradan iki ay sonra ben yine hamile kaldım psikolojik olarak o düştüğü için korktum ultrasona girdim sık sık bir de doktor değişikliği yaptım içime sinen doktor bulamadım çok girdim ultrasona her gittiğim doktor da aldı bir şey demedi şimdi ise araştırınca etrafımdan duyduklarimla çok endişeye kapıldım baya olumsuz etkiliyor deniyor ben neredeyse haftada bir baktırdım zararsızdır diye şimdi içim içimi yiyor 21 haftalık gebeyim stresten öleceğim nerdeyse kendi ellerimle zarar verdiysem diye

Merhaba hayır ben tedavi görmedim dkh kullanımı sonrası ilk gebeliklerde düşük olması yüksek oranmış benim bu sebebe bağlıydı maalesef bilgim yok. Ama folik asit kullandım yumurtlamamı da anlıyordum umarım bilen birisi yardım eder 😊
😊😊😊😊

Back
X