Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yarin alicam. Kimyasaldan dolayı bir korkum vardı ama en azından doktor takibinde olurumOlabilir kimyasalın arkası hemen gelir derler bi test yapın
Hiç korkmana gerek yok kimyasal basit bir düşük karnına bile düşmüyor bebeYarin alicam. Kimyasaldan dolayı bir korkum vardı ama en azından doktor takibinde olurum
Evet hatta sağlıklı olduğunu gosteriri vücudunun dedi doktor. Ilk olduğu için çok başka hevesti şimdi daha temkinliyiz. Olucagi varmış. Çok teşekkür ederimHiç korkmana gerek yok kimyasal basit bir düşük karnına bile düşmüyor bebe
Bir sorun yok dendi doktor gerek duymadi bi demir eksikliğim b12 eksikliğim vardiRica ederim pıhtılaşma mı var acaba neden kimyasal oldu bundan sonra coraspirin iömenizi öneririm her ihtimale karsı
Testi şimdi yaptım negatifHiç korkmana gerek yok kimyasal basit bir düşük karnına bile düşmüyor bebe
Hayırlısı olsun,Testi şimdi yaptım negatif
Amin inşallah Çok teşekkür ederimHayırlısı olsun,
Normal adet oldum normalde 7 gün sürer 10 gun oldum sadece. Bide ertesi adetim geciktiKimyasaldan sonra ara kanamalarınız oldu mu? Ben de bu ay kimyasal gebelik yaşadım ve hala ara kanamalarım oluyo adetim de yaklaştı. Beni düşündürüyor bu kanamalar
Anladım teşekkür ederimNormal adet oldum normalde 7 gün sürer 10 gun oldum sadece. Bide ertesi adetim gecikti