Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kimyasal gebelikde de ayni normal adet oluyorsun. Adet bittigi günden itibaren baslayabilirsinKızlar geçen hafta kimyasal gebelik geçirdim. Bugün kanamam tamamen bitti. Ovulasyon testine ne zaman başlamalıyım sizce?
Bu süreçten geçenler siz ne zaman ovulasyona başladınız?
Bugün kanamam bitti sayılır yarın hemen başlayayım mı yani testeKimyasal gebelikde de ayni normal adet oluyorsun. Adet bittigi günden itibaren baslayabilirsin
Evet canim. Adet bittikten sonra ertesi gun baslaniyorBugün kanamam bitti sayılır yarın hemen başlayayım mı yani teste
Geçmiş olsun canım. Kimyasal oldugunu nasıl anladın? Normal regl den farklı mıydıKızlar geçen hafta kimyasal gebelik geçirdim. Bugün kanamam tamamen bitti. Ovulasyon testine ne zaman başlamalıyım sizce?
Yani hamileydim ve regl kanaması gibi yoğun bir kanamam oldu hemen doktora gittim orda öğrendim. Sonra da parçalı pıhtılı kanamalarım olduGeçmiş olsun canım. Kimyasal oldugunu nasıl anladın? Normal regl den farklı mıydı
Ben hamile değildim daha doğrusu bilmiyorum. Bu ay istemiştik. Cumartesi günü regl oldum. Ama ciğer gibi pıhtılı kanamam oldu. Ped e pek bişi gelmedi ama selpağa sürekli geldi. Bugün 3.günüm ama yok denecek kadar az. Acaba bende kimyasal gebelik mi geçirdim diye şüphelendimYani hamileydim ve regl kanaması gibi yoğun bir kanamam oldu hemen doktora gittim orda öğrendim. Sonra da parçalı pıhtılı kanamalarım oldu
Yok canım kimyasalda öyle selpaka gelecek kadar falan olmaz bildiğin adet gibi kanama görüyosunBen hamile değildim daha doğrusu bilmiyorum. Bu ay istemiştik. Cumartesi günü regl oldum. Ama ciğer gibi pıhtılı kanamam oldu. Ped e pek bişi gelmedi ama selpağa sürekli geldi. Bugün 3.günüm ama yok denecek kadar az. Acaba bende kimyasal gebelik mi geçirdim diye şüphelendim
Adet oldum zaten canım. Ama ped e parça gelmedi selpağa geliyor o parçalar. Anlamadım bende. 2 gün sürdü 3.gün bitti gibi bişi gelmiyor. Kafam karıştıY
Yok canım kimyasalda öyle selpaka gelecek kadar falan olmaz bildiğin adet gibi kanama görüyosun
İlginçmiş canım ama benim kanamam 1 hafta sürdü normal reglden daha yoğun ve uzun sürdü tabi herkesin farklı olabilir. Çok afedersin tabir kötü ama bendeki parçalar böyle ezilmiş vişne gibiydi. İstersen bi kan ver beta hemen düşmüyor kimyasal geçirdiysen öyle anlaşılırAdet oldum zaten canım. Ama ped e parça gelmedi selpağa geliyor o parçalar. Anlamadım bende. 2 gün sürdü 3.gün bitti gibi bişi gelmiyor. Kafam karıştı![]()
Kızlar ben bir konuda bilgi alabilir miyimKızlar geçen hafta kimyasal gebelik geçirdim. Bugün kanamam tamamen bitti. Ovulasyon testine ne zaman başlamalıyım sizce?
Yumurtlamadan önce silik çıkar. Yumurtlamadan sonra adet günün yakınsa daha koyu çıkabilir çünkü regl dönemine yakın LH hormonu yükselir. Ya da hamileysen de ovulasyon testi koyu çizgiler çıkarabilir.Kızlar ben bir konuda bilgi alabilir miyim
Ben geçen ay ovulasyon testi denedim fakat test 12.13.14.15. Hep t silik çıktı bende demekki erken yumurtaldm diye testi yapmadım ama eğer 11.gun olsaydı şuan adet olmuş olacaktım olmadım (hamile degilim çok eminim eşim göreve gitmişti ben kendimi denemek için test yaptım) neyse demem oki yumurtaladan önce ve sonra bu test hep silik mi çıkıyor
Yumurtlamadan sonra nasıl çıkar peki hamile değilsemYumurtlamadan önce silik çıkar. Yumurtlamadan sonra adet günün yakınsa daha koyu çıkabilir çünkü regl dönemine yakın LH hormonu yükselir. Ya da hamileysen de ovulasyon testi koyu çizgiler çıkarabilir.
T çizgisi silik çıkarYumurtlamadan sonra nasıl çıkar peki hamile değilsem