Kimyasal kanama yoğunluğu

VeraHatun

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2015
115
80
98
44
Merhaba arkadaşlar Kimyasal kanama yaşayanlar yardımcı olur musunuz, BetaHCG 26, sonra 39 (farklı hastanelerde) Doktor İki gün sonra tekrar test istedi, testim bugün vercem, dün akşam kanamam başladı kahverengi lekelenme kanamam koyu pembemsi kırmızı lı geliyor(yoğundeğil) bir kahverengi bir pembemsi kırmızı acaba Kimyasal gebelik mi bu durumu yaşayanlar kanamayı yoğunluğunuz nasıl başladı en az kaç gün nasıl devam etti nasıl bitti Lütfen yardımcı olun çok endişeliyim, bugünde kahverengi leke olarak devam

Son düzenleme:
Ben de geçen hafta kimyasak gebelik geçirdim. Çarşamba gecesi kahverengi lekelenmem oldu ama yoğun değildi. Sabah uyandığımda adet kanamasının 3 4 kat yoğunu gibi bir kananamam oldu. Adet sancısının biraz daha fazlası ağrım oldu ve düşünce parça o ağrı tamamen geçti. 1 gün sürdü. 1 gün sonra azaldı ve normalde adetim 5 gün sürer her zaman. Bugün 5. Günüm ve adetim bitmek üzere gibi. Azalma var. Çok yıpratıcı bir süreçti. İnsan büyük hayal kırıklığı yaşıyor ama sağlıksız ve gelişemeyen bir gebelikmiş. Çok şükür kürtaja gerek kalmadı. Sizin de mi öyle? Nasılsınız? Kanamanız oldu mu daha fazla?

Bu arada çok geçmiş olsun. Ne kadar üzülmeyin desem de insan üzülüyor. O şoku zor atlatıyor. Ben kaç gün ağladım. Yemek yiyemedim. 1 haftada 3 4 kilo vermişim. Ama kendime geldiğimde şöyle düşündüm ya daha çok büyüseydi 6 7 aylıkken karnımda ölseydi ya da doğumdan sonra vefat etseydi. Çok daha yıpratıcı olurdu. Sizin gibi benim de 3 yaşında oğlum var. Kardeşi olsun istedim ama olmadı doktorum 1 adet üzerine görüp rahmin dinlensin deneyebilirsin bir daha demişti. Kimyasal gebelikte çok şükür denenebiliyormuş 6 ay beklemeden. Tabi doktorunuzun ne dediği önemli. Muayene edince hazır görüyorsa rahmi deneyin diyorlar. Kimisine 3 ay bekleyin diyorlarmış.

, Çok sağ olun Allah razı olsun size de geçmiş olsun Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah Benim kanamam şu an kahverengi lekelenme şeklinde öyle kan kırmızı gelmedi akşam çok az pembemsi birazcık kırmızı kanamam oldu ama çok değildi akşamdan bu yana kahverengi lekelenme şeklinde devam ediyor Az önce test verdim daha sonucunu birkaç saat sonra göreceğim inşallah hayırlı sonuçlar olsun hepimiz için bütün anneler için

Amin inşallah. Benim ilk defa böyle bir şey başıma geldi. Doktor kan değeriniz düşerse düşmüştür boş kese dedi. Benim geçen hafta pazartesi 118di beta değerim. Perşembe günü kanamamın başladığı gün 77ye düşmüştü. Bu cuma bir daha kan vereceğim. Sıfırlanması lazımmış. Beta takibi çok önemliymiş bu süreçte. Çok geçmiş olsun tekrardan. Allah gönlünüze göre versin. En doğru zamanda sağlıkla tekrar anne oluruz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…