Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kanamam adet şeklinde devam ediyor fakat ağrı falan yokMerhaba,şimdi nasılsınız?Kimyasala benziyor.Dış gebelikte normal artış oluyor diye biliyorum
geçmiş olsun,ben 21 martda çift çizgiyi görmüşdüm, 1 nisanda kanamayla kimyasal geçirdiğimi öğrenmişdim,benimki ağrılıydı bir az.En hayırlı zamanda sağlıklı bir gebelik dilerimKanamam adet şeklinde devam ediyor fakat ağrı falan yok
merhabalar.bende şubat ayında kimyasal gebelik geçirdim ve hala hamile kalamadım.sizin durumunuz nedir acabageçmiş olsun,ben 21 martda çift çizgiyi görmüşdüm, 1 nisanda kanamayla kimyasal geçirdiğimi öğrenmişdim,benimki ağrılıydı bir az.En hayırlı zamanda sağlıklı bir gebelik dilerim
Ben 8 haftalık hamileyim.Hamilelik için hiç bir şey yapmadığım,hamile kalacağıma inanmadığım ay hamile kaldım.Halbuki son 3 ay adetlerim geçikmeye başlamıştı.Eğer başka bir probleminiz yoksa kafanızdan hamilelik konusunu atmaya çalışın.Ben hemen ay doktora gitmiştim,adetlerim geciktiği için doktor bir sonraki adette bir kaç hormondan test vermemi ondan sonra ilaç yaza bileceğini söylemişti.Okullar açıldığı için işe de başladım,kafam ona da karıştı.Adetden 9 gün geçince test yapmıştım,yani inanmıyordum.Eşimle de o istedikce 2,3 günden bir ilişki olmuştu.Önceki aylar günaşırı ilişki olmasına çalışıyordum.Allah en hayırlı zamanda sağlıklı bir gebelik nasib etsinmerhabalar.bende şubat ayında kimyasal gebelik geçirdim ve hala hamile kalamadım.sizin durumunuz nedir acaba
Ben kimyasal geçirdiğimde bir ultrason dış gebelik,hatta görüyorum sağ boruda demişti,beta da 200lerdeydi.Kendi doktorum ise bu beta değeriyle görmesi imkansız demiştiZaten beta da 195 idi nerede yerleşmiş olabilir
Benim değerim iki gün arayla bakıldı pazartesi ve çarşamba ikisi de 195 çıktı doktorum dış gebelik dedi o zaman değere bakarak mı öyle dedi iğne yaptı dün ve bugün kanamam var ufak ufakBen kimyasal geçirdiğimde bir ultrason dış gebelik,hatta görüyorum sağ boruda demişti,beta da 200lerdeydi.Kendi doktorum ise bu beta değeriyle görmesi imkansız demişti
Zaten boruda falan demedi nerede oldugunu söylemedi sadece büyümesini engelledik dedi acaba kimyasal mıydı yanlış mı bildi dış gebelik diyerek ama değerim düşmedi aynı kaldıBenim değerim iki gün arayla bakıldı pazartesi ve çarşamba ikisi de 195 çıktı doktorum dış gebelik dedi o zaman değere bakarak mı öyle dedi iğne yaptı dün ve bugün kanamam var ufak ufak
pco teşhisi koyuldu sadece diğer her şey normal.ultrosonda pco görüntüsü var.İnşallah sağ salim kucağınıza alırsınız bebeğinizi,sizin adınıza sevindim.Ben 8 haftalık hamileyim.Hamilelik için hiç bir şey yapmadığım,hamile kalacağıma inanmadığım ay hamile kaldım.Halbuki son 3 ay adetlerim geçikmeye başlamıştı.Eğer başka bir probleminiz yoksa kafanızdan hamilelik konusunu atmaya çalışın.Ben hemen ay doktora gitmiştim,adetlerim geciktiği için doktor bir sonraki adette bir kaç hormondan test vermemi ondan sonra ilaç yaza bileceğini söylemişti.Okullar açıldığı için işe de başladım,kafam ona da karıştı.Adetden 9 gün geçince test yapmıştım,yani inanmıyordum.Eşimle de o istedikce 2,3 günden bir ilişki olmuştu.Önceki aylar günaşırı ilişki olmasına çalışıyordum.Allah en hayırlı zamanda sağlıklı bir gebelik nasib etsin
Bende de bir az pco vardı,amma doktor hamileliğe mani değil dedi.Sağ olun,aminpco teşhisi koyuldu sadece diğer her şey normal.ultrosonda pco görüntüsü var.İnşallah sağ salim kucağınıza alırsınız bebeğinizi,sizin adınıza sevindim.