Kimyasal mı gebelik mi??

mavilibirisi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2019
25
4
86
26
Arkadaşlar reglime 1 hafta kala silik çizgiyi gördüm koşa koşa sağlık ocağına gidip kan verdim ve sonuç 21,21 çıktı normal midir yoksa kimyasal mı adet sancıları da var bir iki gün geçsin kan testi vericem tekrar sormak istedim

nıye kımyasal olsun? gebelık olustugu gıbı 100 200 deger mı cıkıyor. 3 5 10 20 50artıyo dıye dusun. senınkı daha dollenmeden sonra 10 11 gun anca gecmıs. artıs guzel olmayıp dususe gecerse kımyasal demek.

İnşallah ya çok sağol o kadar araştırma yapıyorum ki kafam çok karıştı dediğin gibi en iyisi bekleyip testi tekrarlamak

İnşallah ya çok sağol o kadar araştırma yapıyorum ki kafam çok karıştı dediğin gibi en iyisi bekleyip testi tekrarlamak
stress yapma cok zararlı bılıyosun :) adetıne de zaten varmıs. adet gectıgınde bıle bu deger cıkabılırdı onemlı olan katlanarak ılerlemesı. adetın 1 hafta gectıgınde kontrole gıdebılırsın kese ıcın rabbım hayırlısıyla saglıkla dogurmayı nasıp etsın .

Yaa o kadar içimi rahatlattın kii Rabb im istediğin ne varsa nasip etsin inşallah

Cnm merak ettim sonuç nedir. Birde silik çıkan testinin fotosunu atarmisin bende aynı durumu yaşıyorum şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…