Gebeliğe Hazırlık Kimyasal mı geçiriyorum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

morkity-

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2021
1.136
1.323
83
29
Merhaba güzel kadınlar💕 dün akşam saat 9da miratech erken gebelik testi yaptım. Bu arada gecikmemin 4. günü bugün. Çok bariz pozitifi gördüm. Artık kaset teste de yansır diye düşünerek bu sabah yine miratech kaset test aldım. Aynı marka olsun diye. Ama çizgi var yok belli değil. Bu durum başına gelen var mı. Kanı cuma günü vericem son testim daha var yarın ilk idrarla onu da yapicam. Belki bu durumu yaşayan vardır bi bilgi sahibi olurum diye danışmak istedim size🙏🙏

Eklentiler

• 20210929_101308.webp
    20210929_101308.webp
    40,8 KB · Görüntüleme: 88
  • 20210929_101304.webp
    20210929_101304.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 79
  • 20210929_101300.webp
    20210929_101300.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 72
  • 20210929_101248.webp
    20210929_101248.webp
    32,5 KB · Görüntüleme: 81
Merhaba biri erken gebelik testi yanlış bilmiyorsam dimi ikisinin arasında mutlaka fark olacaktır kimyasal olacak olsa lekelenme baslardi

Hayirli olsun bazi tetsler hasas oyuzden gozukbeyebilir
Kan testiyle anca ognerebilirsin

Merhaba biri erken gebelik testi yanlış bilmiyorsam dimi ikisinin arasında mutlaka fark olacaktır kimyasal olacak olsa lekelenme baslardi
evet biri erken gebelik testi. onu dün akşam yaptım. kaset testi bugün yaptım. erken gebeliğin hassas olduğunu biliyorum ama kasette hiç pembe çizgi çıkmaz mıydı kafam karıştı o yüzden..

Adet oldunuz sandim kimyasal yazinca. Bence bir sorun yok. Kan verin, umarim sagliklidir🥰
yok olmadım çok şükür, kaset test biraz kafamı karıştırdı :) kanı cuma ve pazartesi vermek istiyorum artışı görmek için <3 umarım, çok teşekkür ederim:KK36:

Çok silik çizgi gözüküyor diğeri daha hassas bence takılma

Merhaba güzel kadınlar💕 dün akşam saat 9da miratech erken gebelik testi yaptım. Bu arada gecikmemin 4. günü bugün. Çok bariz pozitifi gördüm. Artık kaset teste de yansır diye düşünerek bu sabah yine miratech kaset test aldım. Aynı marka olsun diye. Ama çizgi var yok belli değil. Bu durum başına gelen var mı. Kanı cuma günü vericem son testim daha var yarın ilk idrarla onu da yapicam. Belki bu durumu yaşayan vardır bi bilgi sahibi olurum diye danışmak istedim size🙏🙏
Boşuna kendinizi strese sokmayin 😊 erken gebelik tesleri deger cok dusuk olsada pozitif cikiyo zaten amaci o 😁 normal testler daha degisik benim yengem o testten yaomisti negatifti ertesi sabah silik cizgi gormus kan verdi degeri 1000 uzeriydi yani ona ragmen silik gorunmus 😊 hiiiiiic kendinizi sıkmayin 🥰 Rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin🌸

Boşuna kendinizi strese sokmayin 😊 erken gebelik tesleri deger cok dusuk olsada pozitif cikiyo zaten amaci o 😁 normal testler daha degisik benim yengem o testten yaomisti negatifti ertesi sabah silik cizgi gormus kan verdi degeri 1000 uzeriydi yani ona ragmen silik gorunmus 😊 hiiiiiic kendinizi sıkmayin 🥰 Rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin🌸
ya bu nasıl umut oldu anlatamammmmm, çok teşekkür ederim yorumunuz için, cuma gitmeyi düşünüyordum ama yarın gideceğim sanırımmmm :):)

çok teeşkkür ederim, cuma ve pazartesi vereyim diyorum kanı hem artışı görmek için.. :)
Evet en dogru sonuc bu
Bende kimyasal gecirdim kan degerlerim cok yavas ilerliyorsu bi ara yukseldi sonra tekrar dustu
Ondan sonra zaten kanamam olunca anladim

Evet en dogru sonuc bu
Bende kimyasal gecirdim kan degerlerim cok yavas ilerliyorsu bi ara yukseldi sonra tekrar dustu
Ondan sonra zaten kanamam olunca anladim
benim de aralık ayında geçirdiğim gebelik kimyasala dönmüştü. değer çok çok az yükseldi sonra kanamam başladı zaten. bundan da biraz korkuyorum tedirginim o yüzden :(

benim de aralık ayında geçirdiğim gebelik kimyasala dönmüştü. değer çok çok az yükseldi sonra kanamam başladı zaten. bundan da biraz korkuyorum tedirginim o yüzden :KK43:
Gebelik testlerine pek takilma kan testiyle icin rahat olur

Back
X