Kimyasal mı?

nihalblr

Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2023
39
5
6
25
Merhaba arkadaşlar kimyasal gebelik mi bilmiyorum ama karnım çok ağrıyor. Öncelikle ilişkiden sonra tüm belirtileri yaşadım sonra regle 6 gün kaladan itibaren gebelik testi yaptım hatta 3-4 tane farklı markanın erken gebelik testini kullandım ve hepsinde silik çizgi gördüm. İlk yaptığımda kuruma çizgisi diye düşündüm ama hepsinde de aynı hayalet çizgi vardı hatta resim olarak atıyorum siz de bakın ben hayal mi görüyorum hepsinde bu şekilde. Neyse bugün reglimin 1.günü ama dün kanama başladı. Önce hafif pembemsi bi kanama ile karışık akıntı oldu. Sonra kahverengi kanama oldu. Şu an regl mi oldum kimyasal mı yaşadım ya da yerleşme mi bilmiyorum ama tek bildiğim karnımın deli gibi ağrıdığı. Doktora gidip henüz kan verememiştim regli bekleyim diye. Sonuç olarak ne olduğunu bilmiyorum ama ayırt edememek çok üzücü.

Eklentiler

• IMG_9844.webp
    IMG_9844.webp
    59,8 KB · Görüntüleme: 100
  • IMG_0384.webp
    IMG_0384.webp
    4,6 KB · Görüntüleme: 98
  • IMG_9845.webp
    IMG_9845.webp
    5 KB · Görüntüleme: 100
Merhaba arkadaşlar kimyasal gebelik mi bilmiyorum ama karnım çok ağrıyor. Öncelikle ilişkiden sonra tüm belirtileri yaşadım sonra regle 6 gün kaladan itibaren gebelik testi yaptım hatta 3-4 tane farklı markanın erken gebelik testini kullandım ve hepsinde silik çizgi gördüm. İlk yaptığımda kuruma çizgisi diye düşündüm ama hepsinde de aynı hayalet çizgi vardı hatta resim olarak atıyorum siz de bakın ben hayal mi görüyorum hepsinde bu şekilde. Neyse bugün reglimin 1.günü ama dün kanama başladı. Önce hafif pembemsi bi kanama ile karışık akıntı oldu. Sonra kahverengi kanama oldu. Şu an regl mi oldum kimyasal mı yaşadım ya da yerleşme mi bilmiyorum ama tek bildiğim karnımın deli gibi ağrıdığı. Doktora gidip henüz kan verememiştim regli bekleyim diye. Sonuç olarak ne olduğunu bilmiyorum ama ayırt edememek çok üzücü.
bukadar erken gebelik testi yapmayin bence
adet gecikmesiyle yapmak en iyisi. kimyasal gebeligi kadinlarin cogu defalarca yasiyormus farkinda olmadan. adet zannediyomusuz zaten doktorlarda cok uzerinde.durmuyor.

bukadar erken gebelik testi yapmayin bence
adet gecikmesiyle yapmak en iyisi. kimyasal gebeligi kadinlarin cogu defalarca yasiyormus farkinda olmadan. adet zannediyomusuz zaten doktorlarda cok uzerinde.durmuyor.
Doğru söylüyorsun canım regl den sonra yapmak en mantıklısı ama insan dayanamıyor işte belirtileri yaşayınca merak ediyorsun. Belirtilerin hepsini yaşadım üstelik çok silik de olsa tüm testlerde çıktı çizgiler ama böyle regl oldum çok ilginç bir olay

belirtileri psikolojik olarakta yasiyor olabilirsin surekli dusundugun icin vucut o sekilde tepki vermeye basliyor birde hamilelik belirtileri ile adet donemi olan belirtiler gercekten cok benzer. yillarini hamile kalmaya ve test yapmaya adamis birisi olarak soyluyorum gecikmenin 2-3 gun snrasi test yapmak en sagliklisi. kimyasal gebeligi yakalamanin bir manasi yok.

belirtileri psikolojik olarakta yasiyor olabilirsin surekli dusundugun icin vucut o sekilde tepki vermeye basliyor birde hamilelik belirtileri ile adet donemi olan belirtiler gercekten cok benzer. yillarini hamile kalmaya ve test yapmaya adamis birisi olarak soyluyorum gecikmenin 2-3 gun snrasi test yapmak en sagliklisi. kimyasal gebeligi yakalamanin bir manasi yok.
Valla psikolojik olarak ben her ay hamile kalıyorum her ay belirti var test aliyorum yok.. bu insanı mahvediyor 🤣 en iyisi hiç düşünmeyip akışına birakmak

Bende bu ay yaşadım ihtimal vermedim çünkü vajinismusum ama düşükte olsa hamilelik ihtimali oluyo sürtünmeyle adet olmama 1 hafta falan kala fazlaca mide bulantım oldu her zaman yaptığım yemeği yaparken tavuk koktu ki tarihi en az 5-6 gün olan tavuğu alırım sonra yumurta koktu hep bayıla bayıla yediğim yumurta normalde bu ay 19-20 si gibi adet olmam gerekiyodu olmamıştım adetimin gecikmesinden 4 gün sonra iki gün içinde 4 tane test yaptım ikinci çizgiyi silik olarak ilk 5 dakikada hepsinde gördüm dün başka bi markanım erken gebelik testini yaptım 2 tane onlarda görmedim ikinci çizgiyi ve sonrasında kahverengi akıntı oldu çok az bugnde pembe bi akıntı başladı şu anda sancı ve normal adet olduğum zamandan daha az ve farklı renkte kanamam var kimyasal gebelik mi geçirdim

Back
X