• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kimyasal Peeling kullananlar

foxx

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2015
48
22
38
37
Kimyasal Peeling kullananlar , nasil kullandiniz sirtima kullanacagim TCA 50% fazlami olur acaba lekelerden tek kullanimda kurtulmak istiyorumda.

Ben kendim uygulamadım doktoruma yüz bölgesi için yaptırdım.Sırt için hiç bilmiyorum bir uzmana danışsan iyi olur
Merhaba işlemi Ne için yaptırdınız ve ne kadar tuttu? Benimde silvilce izleri ve Doğum lekelerim var onun için düşünüyorum

Kimyasal Peeling kullananlar , nasil kullandiniz sirtima kullanacagim TCA 50% fazlami olur acaba lekelerden tek kullanimda kurtulmak istiyorumda.
Prp den önce yaptırdığım bir işlemdi sivilce lekelerimi giderdi Mehmet Akgün e yaptırmıştım sonuçtan memnun kaldım ama tekrarlamadık dermaroller ile prp ile gözeneklerimi küçülttük şuan yüzüm pürüzsüz nerdeyse ama kimyasal peelingi kış aylarında yaptırman sonbaharda olabilir senin faydana güneş görmemen gerek.

Kışın yaptırmayı o kadar da faydalı görmüyorlar doktorlar. Hele ki iklimi sert ve anormal soğuk bir yerde yaşıyorsanız. Bu yüzden hem sıcaktan hem soğuktan korumanız gerekiyor.Dikkat ettikten sonra yazın da kışın da yapabilirsiniz.

Sivilce çukurlarına yüzde kaç uygulama liuiz?

Back
X