kimyasal peeling yapan iyi bir yer

Kimyasal Peeling deneyimi: Önce yüzüm temizlendi. Temizlendikten sonra yüzüme değişik asitler uygulandı; protokole göre hareket ettiklerini belirtti uzman. Daha önce güzellik merkezinde yaptırmıştım; yüzüme bir karışım sürüp biraz bekletmiş sonra temizlemişti. Herhangi bir soyulma olmamıştı. Aslında olması gerekiyormuş.... Bu sefer bir dermatoloji uzmanına gittim. Burada yapılan kimyasal peeling, asıl kimyasal peeling bence. Tatlı tatlı soyuldu cildim. Soyulma 1 hafta 10 gün sürdü.... İlk bir iki gün herhangi bir soyulma olmadı. 3. günden itibaren hafif, 5. günden itibaren tam soyulma gerçekleşti...Zombi gibi dolaştım bi süre :))) Ama şimdi cildimde bir ışıltı, bir tazelik var; güneş lekelerim azaldı... İkinci seans için gün aldım. Genel olarak bu uygulamanın fiyatı 150-250 arasında değişiyor sanırım. Güzellik merkezlerinde Cilt Bakımı uygulaması da buna yakın fiyatlarda... O yüzden cilt bakımı yaptıracağıma, kimyasal peeling yaptırırım dedim. Doğru bir karar vermişim. Hanımlar, yüzünüzde güneş lekesi, sivilce izi gibi cilt sorunları varsa, şu kış aylarını mutlaka birkaç seans kimyasal peeling yaptırarak geçirin ki yaza güzel bir ciltle hazırlanın. Tabii ki gideceğiniz yer, işinin ehli uzman dermatoloji doktoru olsun.

İzmirde hangi dermatoloji uzmanına yaptırdınız? Bende düşünüyorumda...

Kimyasal peeling benim arkadaşım yaptırdı İsteyen arkadaşlar varsa sorabilirim sonuçları ve kime yaptırdığını

Ermeni Hastanesinde Serkis Hoca. Seans 275 TL, pahali ama gozunuz kapali gidebilirsiniz. Cok iyi bir doktor. Zaten size uygun olmadigini dusunurse yapmaz.

Bayanlar kocaelinde hangi özel hastanedeki uzman doktorlar iyi yapıyor bilgisi olan varsa yazabilir mi

@meraklımel Merhaba , yüzünüzdeki son durum nedir ? Ben de işinin ehli bi dr arayışındayım.Memnun kaldınızmı sonuçtan ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…