Yumurtlamayi kaçıncı günde gördünüz bnde sizinle aynı durumdaymMerhaba arkadaşlar geçen ay bi kimyasal gebelik yaşadım lekelenmelerim oldu ve 21 gün sürdü sonarsaında adet olmadım 8 gündür geçiyo günüm ve yumurtlama gününü değerlendirdik şimdi mide bulantısı olmaya başladı kimyasaldaki gibi kasıklarda sancı var ara sıra göğüs sancıları ve belirgin damarlar oldu gaz ve kabızlık olmaya başladı ve 4 gündür mide ve yemek borusu yanması yaşıyorum acaba gebelik olabilir mi test yaptım dayanamayıp dilim çıktı 5 dakka bekle yazıyı 4 dakkada baktığımda silik belliydi acaba gebelik mi yoksa test mi yanlış
Maalesef yalancı pozitifmiş hala da gebelik olmadı bi sefer kimyasalda olsa gebelik yaşadım her halde dahada olmayacak benim daha umudum kalmadıMerhaba sonuç nedir
Yok maalesef regli oldum geçen ay şimdi de olucam belirtülerim başladı iki gün kaldı olmamaMuhtemelen gebe olabilirsiniz bende kimyalsaldan 2 ay sonra hamile olduğumu öğrendim kan testi verin bence
Amin canım inşallah adetim tekrar gecikti iki gün kimyasaldan 52 gün sonra regli oldum normal 5 güne yakın normal kanamayla geçirdim şimdi tekrar gecikme yaşadım korunmuyoruz ama eşimde sıkıntı var ileri harektlilik yok yerinde hareketliymiş o yüzden gebelik olmuyo tekrar gecikme yaşadımRabbim hakkınızda hayırlısını nasip etsin inşallah
Demeyin öyle, Allah büyük. Hem iyi yönünden bakın siz hamile kalabiliyorsunuz maşallah. 3 senedir istiyorduk biz hamile kaldığımı öğrendim 10 gün sonra düşük yaptım kimyasalmış ve tek şükür ettiğim ben hamile kalabiliyormuşum. Allah büyük dedim önüme baktım 4. Ayımda tekrar kimyasal yaşadım. 2 ay sonrasında tekrar hamile olduğumu öğrendim ve çok şükür herşey yolundaydı şuan 22 haftalık. Sağlıksız gebelik düşer. Allah iyisini güzelini verir, kulunu sınar bilerek üzer mi? Sabır acıdır 3 yıldır bekleyen birisi olarak söylüyorum ama rabbimin mucizesi tatlıdır, güzeldir.Maalesef yalancı pozitifmiş hala da gebelik olmadı bi sefer kimyasalda olsa gebelik yaşadım her halde dahada olmayacak benim daha umudum kalmadı
Ya canım orası öyle rabbim sınıyo belki de olmaması daha hayırlı belki de olacaksa güzelleştiriyordur bunu ancak o bilir ama biz iki seneye yakın deniyoruz kaç kere doktora gittim sıkıntım olmadığını rahmimin temiz olduğunu söylüyor bi sefer özele gittik eşim sperm testi verdi ve maddiyattan dolayı sonucu bile gösteremedik kaç tane daha test istedi yaptıramadık şu an da bir sürü borcumuz var bazen isyan etmek istiyorum gerçekten çocuk yapmak bile parayla o kadar kötü bi devirdeyiz ki hiç bişeye yetişemiyoruz rabbim bebeğini sağlıkla almayı nasip etsin kucağına inşallah uzun sağlıklı ömürler versin hayırlı evlat olsunDemeyin öyle, Allah büyük. Hem iyi yönünden bakın siz hamile kalabiliyorsunuz maşallah. 3 senedir istiyorduk biz hamile kaldığımı öğrendim 10 gün sonra düşük yaptım kimyasalmış ve tek şükür ettiğim ben hamile kalabiliyormuşum. Allah büyük dedim önüme baktım 4. Ayımda tekrar kimyasal yaşadım. 2 ay sonrasında tekrar hamile olduğumu öğrendim ve çok şükür herşey yolundaydı şuan 22 haftalık. Sağlıksız gebelik düşer. Allah iyisini güzelini verir, kulunu sınar bilerek üzer mi? Sabır acıdır 3 yıldır bekleyen birisi olarak söylüyorum ama rabbimin mucizesi tatlıdır, güzeldir.
Aminn inşallah en doğru zamanda seni yormayacak şekilde nasip etsin Allah. Her nasip vaktine esir, o an anlamıyoruz ama öyle.Ya canım orası öyle rabbim sınıyo belki de olmaması daha hayırlı belki de olacaksa güzelleştiriyordur bunu ancak o bilir ama biz iki seneye yakın deniyoruz kaç kere doktora gittim sıkıntım olmadığını rahmimin temiz olduğunu söylüyor bi sefer özele gittik eşim sperm testi verdi ve maddiyattan dolayı sonucu bile gösteremedik kaç tane daha test istedi yaptıramadık şu an da bir sürü borcumuz var bazen isyan etmek istiyorum gerçekten çocuk yapmak bile parayla o kadar kötü bi devirdeyiz ki hiç bişeye yetişemiyoruz rabbim bebeğini sağlıkla almayı nasip etsin kucağına inşallah uzun sağlıklı ömürler versin hayırlı evlat olsunbana da dua et olur mu rabbim kolay yoldan bana da versin
Öyle tabi ki canım çok sağol inşallah allahım götür kabul eder dualarımızıAminn inşallah en doğru zamanda seni yormayacak şekilde nasip etsin Allah. Her nasip vaktine esir, o an anlamıyoruz ama öyle.
Bi fikri olan yok mu ?Kızlar geçen hafta pazartesi günü test yaptım çok silik çıktı ertesi gün kan vermeye gittim beta hcg 24.7 çıktı 2 gün sonra tekrar kan verdim 20.2 ye düşmüştü zaten o gün kanama başlamıştı doktor kimyasal gebelik demişti 2 gün sürdü kanamam üzerinden 6 gün geçti bugün tekrar test yaptım fotoğraftaki gibi çıktı kimyasal gebelik olmama ihtimali var mı acaba
Eki Görüntüle 3594214
Canım testler yanıltıcı olabilir benim hep testler yanlış çıkıyor bozuk çıkıyo ama senin daha değerin düşmemiştir ondan pozitif çıkmıştır sonucun ne şimdiBi fikri olan yok mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?