Kimyasal sonrası hamilelik

Astrologsero

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2022
1.222
2.403
63
27
Arkadaşlar merhaba ben kimyasal yaşadım ayın 5inde kanamam başladı yaklaşık 10 gün sürdü sonra beta sıfırlandı. Doktor adet düzenleyici vermişti o da dün bitti ama benim 2 gündür hem bel hem kasık ağrım var normal adet döngüsü olmadığı için yumurtamayı da takip edemedim tekrar hamile olabilir miyim acaba korkuyorum test yapmaya da

Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba ben geçen ay kimyasal yaşadım ayın 5inde kanamam başladı yaklaşık 10 gün sürdü sonra beta sıfırlandı. Doktor adet düzenleyici vermişti o da dün bitti ama benim 2 gündür hem bel hem kasık ağrım var normal adet döngüsü olmadığı için yumurtamayı da takip edemedim tekrar hamile olabilir miyim acaba korkuyorum test yapmaya
Arkadaşlar merhaba ben kimyasal yaşadım ayın 5inde kanamam başladı yaklaşık 10 gün sürdü sonra beta sıfırlandı. Doktor adet düzenleyici vermişti o da dün bitti ama benim 2 gündür hem bel hem kasık ağrım var normal adet döngüsü olmadığı için yumurtamayı da takip edemedim tekrar hamile olabilir miyim acaba korkuyorum test yapmaya da
Kimsenin yorumu yok mu ya

Geçmiş olsun. Bende Eylül ayında kimyasal geçirdim. Ve 2 aydır negatif. Umarım önümüzdeki aylarda sağlıklı pozitifler görürüz inşallah hayırlısıyla.

Geçmiş olsun ben ovulasyon testi birde ınofolic kombi kullanmanızı öneririm. Ben de 29 ile öğrendim cuma günü değer düşük olduğu için kimyasal yaşarım diye endişeliyim. 12 gün geçti tekrar kan vermeye gitmedim biraz daha bekliycem

Geçmiş olsun ben ovulasyon testi birde ınofolic kombi kullanmanızı öneririm. Ben de 29 ile öğrendim cuma günü değer düşük olduğu için kimyasal yaşarım diye endişeliyim. 12 gün geçti tekrar kan vermeye gitmedim biraz daha bekliycem
Ovülasyon testi aldım yolda daha gelicek folbiol kullanıyorum düzenli olarak. Umarım kimyasal yaşamıyorsunuzdur 🙏

Back
X