Gebeliğe Hazırlık Kimyasal sonrası.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Ilayburak2

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
13 Mart 2017
902
4.064
113
32
İyi akşamlar kizlar geçen ay HCG değerim 12lere çıkıp sonra düştü adet oldum adetin ikinci günü femera kullandım 30 mart en son adet tarihimdi 30 Nisan'da lekelenmem oldu üç peceteyi dolduracak şekilde sonra birer gün arayla kesildi bugün evde idrar testi yaptım anında ikinci çizgi çıktı hiç beklemeden damlatir damlatmaz sonra acil gittim anlattım olanları doktorlar çok kötüydü resmen beni dovceklerdi neden korunmamisim üç ay korunmam lazımmış sonra yumurtalıkta keseye benzeyen birşeyler gördüler ama bu herşey olabilir dediler yani dış gebelik olabilir kimyasal olabilir kist olabilir HCG ye bakalım dediler böyle durum yaşayan var mı,bu da idrar testim

Eklentiler

• IMG_20220505_190137.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 45
Ben de geçen ay kimyasal gebelik yaşadım ve kendi kendine yoğun şekilde kanamam geldi. Doktor kontrolünde betamın düşmesini takip ettik. Doktor 2 ay korunun dedi. Henüz adet olmadım ve korunuyoruz. Burda okuyorum korunmadan tekrar hamile kalanlar var. Zaman zaman korunmasak mı diye kararsız kalıyorum.

Femara yı doktor başlatmadı mı zaten

Benim tam anlamıyla kimyasal olmamış yani 12 ydi değer bu degerle gebelik olmaz dedi doktorum oyuzden korunmayı dedi korunmadik bu ay hamile kaldım HCG değerim 2352cikti ama kese gözükmedi şimdi yatış verdiler hastanedeyim dış gebelikte olabilirmiş normal gebelikte iki gün bekliyecegiz dedi

Çok geçmiş olsun, inşallah bebişiniz geliyordur

Geçmiş olsun bende kimyasal gebelik geçirdim çok zor bir durum Allah şifa versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…