Kimyasal sonrası

Astrologsero

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2022
1.222
2.403
63
27
Arkadaşlar merhaba ben kimyasal yaşadım Kasım ayının 5inde kanamam başladı yaklaşık 10 gün sürdü sonra beta sıfırlandı. Doktor adet düzenleyici vermişti o da 4 gün önce bitti ama benim 3 gündür hem bel hem kasık ağrım var normal adet döngüsü olmadığı için yumurtamayı da takip edemedim tekrar hamile olabilir miyim acaba korkuyorum test yapmaya da

İnşallah olursun kuzum bende bugün ultrasona giricem inşallah güzel haberle döncem rabbim tez zamanda kucağına almayı nasip etsin

yani 15 kasımda kanamaniz bitti. 15 gun icinde tekrar hamile kalip belirti yasamaniz mucize olur.

Merhaba aynı tarihlerde bende kimyasal geçirdim benim normalde adet döngüm 28 gün felan en fazla. Ve ben kimyasaldan sonra tekrar normal adet olmam gereken zamanda adet oldum. Fakat adet olmadan önce şiddetli Kasık ağrım bel ağrım oldu bende sizin gibi düşündüm acaba olabilir mi diye fakat sonucu adet oldu bugün oldum adetimi ve taa bacagima kadar vuran Kasık ve bel ağrım devam ediyor maalesef

Ocak ayına kaldı desene

Gecikmeniz var mı bu ay? Gecikmeden 2-3 gün sonra test yapın silik çıkabilir. En sağlıklı sonucu 12-14 gün sonra alabiliyorsunuz ancak acil testler için 2-3 günlük gecikmeyi öneriyorum.

Gecikmeniz var mı bu ay? Gecikmeden 2-3 gün sonra test yapın silik çıkabilir. En sağlıklı sonucu 12-14 gün sonra alabiliyorsunuz ancak acil testler için 2-3 günlük gecikmeyi öneriyorum.
En son normal döngüm 28 eylülde başlamış ve 1 hafta sürüyor. 5 kasımda kanama olmuştu kimyasaldan dolayı o yüzden bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…