- 11 Ekim 2017
- 593
- 251
- 103
- 29
Normal bence canim tabi yinede doktorun bilirBugünde kan verdim şuan baktım 205 çıktı normalmi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Normal bence canim tabi yinede doktorun bilirBugünde kan verdim şuan baktım 205 çıktı normalmi
Görüşebildiniz mi doktorunuzlaBugün kan verdim 2 gün önce 70 di bugün 205.25 olmus normalmi yarın doktora sorucam
Sağlık ocağından bugün tekrar kan verdim bugün 500 lerde olursa yarın hastaneye gidicemGörüşebildiniz mi doktorunuzla
Merhaba herhangi bir gelişme var mıSağlık ocağından bugün tekrar kan verdim bugün 500 lerde olursa yarın hastaneye gidicem
Evet bugün gittim 5 haftalık gebesiniz dedilerMerhaba herhangi bir gelişme var mı
Çok sevindim sağlıkla kucağınıza alırsınız insallah :)Evet bugün gittim 5 haftalık gebesiniz dediler
Evet katlanmış hemen kötüyü düşünmeyin iyi düşünün iki günde bir takibe aynı uerde aynı saatte devam edin hayırlısı olsun inşallahKizlar bende 2gun önce betam 25 di .bugun tekrarladim 47 cikti nirmal mi artk kimyasal olmasından korkuyorum
Amin inşallah çok sağolunÇok sevindim sağlıkla kucağınıza alırsınız insallah :)
Merhaba suanda kimyasal gebelik yasiyorum ve belirtiler basladi baslayali beta 50 ye dustugunden bugüne daha yeni fazlasıyla kanmam basladi hatta parça atıyorum sizdede oylemiydi kimyasal.gebekikte neden kanama.parcali olur onuda anlama m kese yok bebek yok somuctaBenimde o şekilde oldu sonra değer düşmeye başladı çok hızlı olmamakla birlikte. Hayır kimyasal gebelik kanama ile vücuttan atılır benim 3. Kimyasal gebeliğim bu malesef
Benim adet gecikmesinin 10. Günü başladı hep kanamalar ve pıhtı şeklinde olması normal karşılanıyor beta hcg sıfırlanana kadar takipte kalmanız iyi olur, kanama artarsa doktorunuza danışın benceMerhaba suanda kimyasal gebelik yasiyorum ve belirtiler basladi baslayali beta 50 ye dustugunden bugüne daha yeni fazlasıyla kanmam basladi hatta parça atıyorum sizdede oylemiydi kimyasal.gebekikte neden kanama.parcali olur onuda anlama m kese yok bebek yok somucta![]()
Bu kimyasal gebelik neden oluyor doktor bir sey diyor muBenimde o şekilde oldu sonra değer düşmeye başladı çok hızlı olmamakla birlikte. Hayır kimyasal gebelik kanama ile vücuttan atılır benim 3. Kimyasal gebeliğim bu malesef
Hayır hiç bir şey söyleniyorduBu kimyasal gebelik neden oluyor doktor bir sey diyor mu
Bu kimyasal gebelik neden oluyor doktor bir sey diyor mu
Yaş kac ki sizinYas kilo var kalitesiz yumurtalık rezervi var normal diyor
39 kilom 96 kilodan mis bendeki dusuklerYaş kac ki sizin