Kimyasaldan Sonra..

hayalperestprenses

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2020
201
136
33
Kızlar merhaba, geçen ay kimyasal gebelik geçirmiştim sat 27 Kasım.
Canlarım bu ay yumurtlama dönemini değerlendirdik fakat benim yine alt karnımda adet olacakmış gibi ağrılar oluyor çok yoğun değil fakat kendini hissettiriyor bu şekilde yaşayan oldu mu, göğüslerimde aşırı derecede hassasiyet mevcut.
Bu ay da kimyasal olmasından çok korkuyorum.. henüz test felan da yapmadım. Neden olur ki?

Bende 9 kasımda geçirdim kimyasal adetle attım baya uzun sürdü şuan hala adet olmadım ağrılarım oluyo benimde

Kızlar merhaba, geçen ay kimyasal gebelik geçirmiştim sat 27 Kasım.
Canlarım bu ay yumurtlama dönemini değerlendirdik fakat benim yine alt karnımda adet olacakmış gibi ağrılar oluyor çok yoğun değil fakat kendini hissettiriyor bu şekilde yaşayan oldu mu, göğüslerimde aşırı derecede hassasiyet mevcut.
Bu ay da kimyasal olmasından çok korkuyorum.. henüz test felan da yapmadım. Neden olur ki?
Canım ne oldu durum ne hamilemiymişsin merak ettim geçmiş olsun bu arada 🌸

Canım merhaba maalesef ama kimyasal gebelikden sonraki ilk adetim ile adet düzenim normale döndü çok şükür. Bu ay ovulasyon testi ile deneyeceğim bakalım 🙏🌸💕💕
Hadi hayırlısı olsun kuzum bende kimyasal gebelik geçirdim kanamam bugün bitti değerim sıfırlandı doktor tekrar beklemeden deneyebilirsin dedi inşallah bu sefer olur hayırlısıyla 🙏🏼🌸

Back
X