Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
5 gün geçti test yaptım testte yine pozitif gordumÇıkacak ikinci sonucu bekleyin. Eğer ikiye katlamışsa ya da %60 artmışsa sağlıklı ilerliyor demektir. Ama baska doktora da bir gidin. Bu ikinci kanı kaç gün arayla verdiniz
Ultrason aleti ile ilgili de olabilirMerhaba adetimin 5 gün gecikmesi sonrası hastanede hamile olduğumu öğrendim hcg 34.9 keseyide görmüşlerdi şimdi polikliniğine gittim keseyi giremiyorum kimyasal gebelik tır dedi kan verdim daha sonucum çıkmadı böyle bişey başına.gelen var mi
Aynı hastanenin acilinde keseyi gördüler ve bana da gösterdiler bende gördüm bebeği görmek için daha erken dediler şimdi polikilinikre ben kese göremiyorum diyor ben tekrar test yaptım ve böyle ciktiKese göründüyse daha önce sanmıyorum kimyasal olduğunu.
İnşallah öyledir çok morelimi bozdu doktor herşeyin hayirlisUltrason aleti ile ilgili de olabilir
Alttan baktılar goremediÇok yeni olduğu için görememiştir. Alttan baktı mı? Ben de 2 farklı hastaneye gitmiştim birinde karnımdan görmüşlerdi birinde sadece alttan görünüyordu.
Umarım cihaz kaynaklıdır. Sağlıkla gelir bebeğinizAlttan baktılar goremedi
Kanamanız olmadıysa bozmayın moralinizi. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahİnşallah öyledir çok morelimi bozdu doktor herşeyin hayirlis
Kanamam yok kan sonucunu bekliyorum hayırlısıyla insallahKanamanız olmadıysa bozmayın moralinizi. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
Bize de haber verin kan sonucunuKanamam yok kan sonucunu bekliyorum hayırlısıyla insallah
Kan sonucum 16 ya düşmüşBize de haber verin kan sonucunu
Canım benim ya. Hiç üzülme. Herşeyin hayırlısı olsun. Çok sık olan bsey. Ben de yaşadım. Her şey insanlar için. Beklemene gerek yok. Yeniden denemelere devam edebilirsin. Tabi doktora git. Değer sıfırlansın önceKan sonucum 16 ya düşmüş
Doktor değerin düşmüşse gelmene gerek yok demişti bı kaç gün bekliyim kanamam olursa gitmemCanım benim ya. Hiç üzülme. Herşeyin hayırlısı olsun. Çok sık olan bsey. Ben de yaşadım. Her şey insanlar için. Beklemene gerek yok. Yeniden denemelere devam edebilirsin. Tabi doktora git. Değer sıfırlansın önce
2 güne bi baktır sürekli aile hekimindenDoktor değerin düşmüşse gelmene gerek yok demişti bı kaç gün bekliyim kanamam olursa gitmem
Canım benim ya. Hiç üzülme. Herşeyin hayırlısı olsun. Çok sık olan bsey. Ben de yaşadım. Her şey insanlar için. Beklemene gerek yok. Yeniden denemelere devam edebilirsin. Tabi doktora git. Değer sıfırlansın önc
Canim bu arada desteğin için çok sağ ol2 güne bi baktır sürekli aile hekiminden![]()