Kimysal gebelik mi

buse34ca

Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2022
143
34
18
24
Merhaba adetimin 5 gün gecikmesi sonrası hastanede hamile olduğumu öğrendim hcg 34.9 keseyide görmüşlerdi şimdi polikliniğine gittim keseyi giremiyorum kimyasal gebelik tır dedi kan verdim daha sonucum çıkmadı böyle bişey başına.gelen var mi

Çıkacak ikinci sonucu bekleyin. Eğer ikiye katlamışsa ya da %60 artmışsa sağlıklı ilerliyor demektir. Ama baska doktora da bir gidin. Bu ikinci kanı kaç gün arayla verdiniz

Ultrason aleti ile ilgili de olabilir

Kese göründüyse daha önce sanmıyorum kimyasal olduğunu.

Kese göründüyse daha önce sanmıyorum kimyasal olduğunu.
Aynı hastanenin acilinde keseyi gördüler ve bana da gösterdiler bende gördüm bebeği görmek için daha erken dediler şimdi polikilinikre ben kese göremiyorum diyor ben tekrar test yaptım ve böyle cikti

Eklentiler

• IMG_20230502_154501.webp
    23,9 KB · Görüntüleme: 29
Çok yeni olduğu için görememiştir. Alttan baktı mı? Ben de 2 farklı hastaneye gitmiştim birinde karnımdan görmüşlerdi birinde sadece alttan görünüyordu.

Kan sonucum 16 ya düşmüş
Canım benim ya. Hiç üzülme. Herşeyin hayırlısı olsun. Çok sık olan bsey. Ben de yaşadım. Her şey insanlar için. Beklemene gerek yok. Yeniden denemelere devam edebilirsin. Tabi doktora git. Değer sıfırlansın önce

Doktor değerin düşmüşse gelmene gerek yok demişti bı kaç gün bekliyim kanamam olursa gitmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…