KİN TUTAMAMAK...

zelibon

İKİZ ANASI :)
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2014
8.630
6.514
248
38
evett...ben kin tutamıyorum ve bazen bunun bana zarar verdiğini

düşünüyorum..insanlar bu huyumu kullanıyorlar sanki..çok inatçıyım ama

kinci değilim işte...haklıda olsam tartıştığım kişi bana gelsin nasılsın desin

iyim sen nasılsın derim..yada yardım istesin hemen yardım ederim...ama

kullanıldığımı anladığım an o kişiye bir daha yardımcı olmam..aradan zaman geçsin sonra unutuyorum..

iyi birşey mi kötü birşey bilemiyorum ama siz kin konusunda nasılsınız hanımlar?

ahaa aynı ben inatcıyım ama kinci degilim asla unutmam yapılanı ama yinede kin tutamıyorum ama bu güzel bişey bence:KK68:

bende kinci degıldım
hatta bırı laf soktumu anlamıyordum bıle
hep gulumseyerek hep neseyle yaklasırdım hatta bana kıkırdakların dokulcek bukadar gulmene nesene derlerdı
taaaa ki kayınvalıdemle evlendıkden sonrakı yuzuyle tanısana kadar
sımdı tuttugum kin benı rahatsız edıyor unutamıyorum bırıkmıslıkler okadar cokkı
bu ınsanlardan uzaklasmama neden oldu
bırak boyle kal kin kendını zehırlıyor

Bende hiç kin tutmam.Bence en iyisini yapıyorsunuz.Kin tutsanız içinizde ağırlık olucak sürekli bir de bu yönden bakın.Ama davranışlarınızda tutarlı olun.İstemiyorsanız cevap vermek veya yardım etmek zorunda değilsiniz.

Ne yazık ki bende öyleyim..Kendime kızıyorum ama artık yavaştan öğreniyorum sanki hayır demeyi vs.İyi birşey değil kin tutamamak..Abartmamak şartıyla olmalı.

İnatçılık, agresif olmak,ağır konuşup kalp kırmak,despotluk gibi bir yığın kötü özelliğim var ama kin tuttuğum bir insan yok,kinci değilim yani.

bende kinci degıldım
hatta bırı laf soktumu anlamıyordum bıle
hep gulumseyerek hep neseyle yaklasırdım hatta bana kıkırdakların dokulcek bukadar gulmene nesene derlerdı
taaaa ki kayınvalıdemle evlendıkden sonrakı yuzuyle tanısana kadar
sımdı tuttugum kin benı rahatsız edıyor unutamıyorum bırıkmıslıkler okadar cokkı
bu ınsanlardan uzaklasmama neden oldu
bırak boyle kal kin kendını zehırlıyor

canım boşver sende kayınvalideni..takma kafaana..bende ortasını bulsam iyi olur..

kullanıldığımı anladığım an o kişiye bir daha yardımcı olmam..aradan zaman geçsin sonra unutuyorum..

iyi birşey mi kötü birşey bilemiyorum ama siz kin konusunda nasılsınız hanımlar?
Bende senin gibiyim aynı iyi bişey ya kötü yani da var ama iyi yinede

aslında arasını bulmak gerekir..ozaman daha kıymetli olunur gibi geliyor..
Ben bulamıyorum maalesef:KK51: çok çabuk nefret eden bi yapim var. Anında sogurum biseyden gıcık aldiysam. Hain planlar kurdugum da olur da,Allah korkusundan yapmiyorum ama:KK45:
Bekarken babama küstüm bi kere ayni evin içinde 4 ay konusmadik:KK12: esimle de sevgiliyken kavga etmiştik,6 ay hiç konuşmadik,hemde küçük biseydi. Sokakta karşılaştık da yeniden görüşmeye başladık,yoksa simdi baskasiyla evli olurdum:KK35: :KK70:

ben de senin gibiyim.
biri bana kötülük yapmışsa bile, bıraz zaman gecsın unutuyorum .
yolda selam verse ,bende verırım.
Aklıma gelmez.
garip bir sey.
bazen ıstemıyorum boyle olmayı..

ben de senin gibiyim.
biri bana kötülük yapmışsa bile, bıraz zaman gecsın unutuyorum .
yolda selam verse ,bende verırım.
Aklıma gelmez.
garip bir sey.
bazen ıstemıyorum boyle olmayı..

aynen öyle bende bazen istemiyorum işte..

bence sana gerçekten kimsenin zararı dokunmamış.ondan kin tutamıyorsun

Back
X