I ilkosss Üye Kayıtlı Üye 23 Aralık 2013 28 2 8 35 26 Şubat 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi ilkosss #1 merhaba arkadaşlar kına gecesini evde yapacağım sizce bindallı almalı mıyım ? :44::44::44:
korkusuzkorkak Allah'ım şükürler olsun... Kayıtlı Üye 7 Ocak 2014 322 40 73 26 Şubat 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi ilkosss #2 Bence mutlaka alın çok yakışıyor gelinlere bence Benimki de evde oldu ve bende giymiştim.
I ilkosss Üye Kayıtlı Üye 23 Aralık 2013 28 2 8 35 26 Şubat 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi ilkosss #3 korkusuzkorkak .!.: Bence mutlaka alın çok yakışıyor gelinlere bence Benimki de evde oldu ve bende giymiştim. Genişletmek için tıkla... ilk önce elbise nasıl bir şey giydin acaba ?
korkusuzkorkak .!.: Bence mutlaka alın çok yakışıyor gelinlere bence Benimki de evde oldu ve bende giymiştim. Genişletmek için tıkla... ilk önce elbise nasıl bir şey giydin acaba ?
siyahlalee Popüler Üye Kayıtlı Üye 15 Temmuz 2013 148 21 118 26 Şubat 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi ilkosss #4 bende alman taraftarıyımcanım bindallı çok güzel oluyor gece elbiselerini başka yakınlarının düğününde de giyiyorsun ama bindallı bi daha giyemezsin içinde kalmasın
bende alman taraftarıyımcanım bindallı çok güzel oluyor gece elbiselerini başka yakınlarının düğününde de giyiyorsun ama bindallı bi daha giyemezsin içinde kalmasın
elenaferrante Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 23 Ekim 2013 6.584 10.892 198 26 Şubat 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi ilkosss #5 ilkosss .!.: merhaba arkadaşlar kına gecesini evde yapacağım sizce bindallı almalı mıyım ? :44::44::44: Genişletmek için tıkla... korkusuzkorkak .!.: Bence mutlaka alın çok yakışıyor gelinlere bence Benimki de evde oldu ve bende giymiştim. Genişletmek için tıkla... Ben de daha 3-5 gün önce bu konuyu açtım. Oralarda yorumlar var bak bir istersen :) Ben de kararsızım biraz. Ama gönlüm Hürrem kıyafetinden yana.
ilkosss .!.: merhaba arkadaşlar kına gecesini evde yapacağım sizce bindallı almalı mıyım ? :44::44::44: Genişletmek için tıkla... korkusuzkorkak .!.: Bence mutlaka alın çok yakışıyor gelinlere bence Benimki de evde oldu ve bende giymiştim. Genişletmek için tıkla... Ben de daha 3-5 gün önce bu konuyu açtım. Oralarda yorumlar var bak bir istersen :) Ben de kararsızım biraz. Ama gönlüm Hürrem kıyafetinden yana.
korkusuzkorkak Allah'ım şükürler olsun... Kayıtlı Üye 7 Ocak 2014 322 40 73 26 Şubat 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi ilkosss #6 ilkosss .!.: ilk önce elbise nasıl bir şey giydin acaba ? Genişletmek için tıkla... Benim kınam çok kalabalık olmadığı için ve evin içinde olduğu için ben direkt bindallı giydim öncesinde başka bir kıyafet giymedim
ilkosss .!.: ilk önce elbise nasıl bir şey giydin acaba ? Genişletmek için tıkla... Benim kınam çok kalabalık olmadığı için ve evin içinde olduğu için ben direkt bindallı giydim öncesinde başka bir kıyafet giymedim
PiandSm 09.09.09 =) Epk.Ek (= Kayıtlı Üye 4 Kasım 2012 1.496 880 123 27 Şubat 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi ilkosss #7 korkusuzkorkak .!.: Benim kınam çok kalabalık olmadığı için ve evin içinde olduğu için ben direkt bindallı giydim öncesinde başka bir kıyafet giymedim Genişletmek için tıkla... Bence en güzelini yapmışsınız =) ben büyük kına yapsam bile sadece bindallı giymeyi düşünüyorum açıkçası
korkusuzkorkak .!.: Benim kınam çok kalabalık olmadığı için ve evin içinde olduğu için ben direkt bindallı giydim öncesinde başka bir kıyafet giymedim Genişletmek için tıkla... Bence en güzelini yapmışsınız =) ben büyük kına yapsam bile sadece bindallı giymeyi düşünüyorum açıkçası
korkusuzkorkak Allah'ım şükürler olsun... Kayıtlı Üye 7 Ocak 2014 322 40 73 27 Şubat 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi ilkosss #8 Peretki .!.: Bence en güzelini yapmışsınız =) ben büyük kına yapsam bile sadece bindallı giymeyi düşünüyorum açıkçası Genişletmek için tıkla... Birde saçımıda ona göre yaptırmıştım başıma hürrem tacı takmıştık. Gece kıyafeti ile uyumlu olmazdı
Peretki .!.: Bence en güzelini yapmışsınız =) ben büyük kına yapsam bile sadece bindallı giymeyi düşünüyorum açıkçası Genişletmek için tıkla... Birde saçımıda ona göre yaptırmıştım başıma hürrem tacı takmıştık. Gece kıyafeti ile uyumlu olmazdı
Renitsa Minnacık Sevdacık Kayıtlı Üye 21 Mart 2013 1.514 127 123 27 Şubat 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi ilkosss #9 bindallı her gelinin giymesi gereken şey bence insan içinde kendini çok güzel hissediyor evde olacaksa sadece bindallı bile giyebilirsin
bindallı her gelinin giymesi gereken şey bence insan içinde kendini çok güzel hissediyor evde olacaksa sadece bindallı bile giyebilirsin