kına gecesi için saç:(

asel_000

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2012
749
125
63
Elazığ
kızlar benim 2 hafta sonra kınam var. kıyafetim straplez. saçlarımı maşa yaptırıp prenses tacı takmak istemiştim. saçlarım omuzumdan 4 5 parkam daha aşağıda. kuaföre sordum maşa yapınca omuz hizana gelir dedi. sizce komik mi durur o kadar uzunluğa maşa yapıp saçlarımı salık bırakmak :(

evet ama ben postiş sevmiyorum naylon gibi duruyor:1: gerçek saç da hem haram hem de çook gereksiz pahalııı offf bilemedim:(

Komik neden dursun yahu bi güzelde makyajınızı yaparlar herkes size hayran kalır :12:

Gerçek saç haram mıymış? Nerede yazıyo? Sonuçta takılıp çıkarılacak bi'şey postiş:40:
Bu arada konuya gelince ben pek kısa saça maşa sevmiyorum hatta şöyle diyeyim çevremdeki çoğu kız komik buluyo.
Çünkü kuaförler şu düğünlerde güldüğümüz simli, havada, kalıp gibi maşalardan yapıyolar doğal durmuyo:26:
Üstüne bi'de taç takınca açıkcası gözümde hoş canlanmadı.
Su dalgası daha hoş olmaz mı? Hem saçın da çok kısalmamış olur, taç da hoş durur:31:

ben omuz hizamdaki saçıma maşa yapıyorum çok doğal ve güzel duruyor ama ben yapıyorum ve salmasını bekliyorum biraz fakat kuaför yapınca kalıp gibi duruyo çok komik bir görüntü olur bence :ssz:

nişanım da saçım kalçama kadar uzun olduğu halde maşa yapınca çekiyo ve daha gür dursun diye gerçek saç aldım hala kullanıyorum
niye haram olsun anlamadım birinin kafasından zorla sökmüyoruz ya parayla satıyolar
ayrıca o kadar derine inecek olsak makyaj da yapamayız günah diye kaş da alamayız

bence siz de kullanın özel gününüzde daha da hoş olursunuz

Son düzenleme:
Maşa yaptirin, mavi far, kirmizi ruj, kirmizi alligi da surdunmu ohh milli gelin adayimiz hosgeldin :)

Su masayi yasaklasalar keske, kalip gibi duruyo. Masa yaptiracaginiza ince firca ile kirik fon cektirin onuda bi guzel actirin.. O zmn saclarin kisalmaz.

Ben düğünümde kınamda da gerçek saç postiş taktırdım. Neden haram olsun ki?
Çok pahalı bişey değildi iki günlük 60tl kira verdik yani. Gerçi kuaför acayip şekilde kazıkladı beni saç yapımına aldığı parayla kaç postiş alırdım ama yapacak bişey yok.

Bence komik durmaz ama yapışa göre değişiyor benim kısacık saçlı arkadaşım var kendisi yapıyor doğal ve havalı olyuor bence .. Fakat bazı böyle kuaförler yapıyor ve kalıp gibi ve çok yoğun oluyor işte o bence komik denebilir.
İnternette biraz göz attımda şöyle bişeyde olabilir önlere arkasınıda kısada olsa dağınık şekilde toplayabilirler.

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar benim 2 hafta sonra kınam var. kıyafetim straplez. saçlarımı maşa yaptırıp prenses tacı takmak istemiştim. saçlarım omuzumdan 4 5 parkam daha aşağıda. kuaföre sordum maşa yapınca omuz hizana gelir dedi. sizce komik mi durur o kadar uzunluğa maşa yapıp saçlarımı salık bırakmak :(

$orgu-topuz-modelleri-2013-yaz.webp
bence bu çok hoş :)

Son düzenleme:
canım postiş konusuna yine bi gel git yaşadım ama tekrardan istemediğime karar verdim :1: doğal durmuyo sevmiyorum o görüntüyü. maşa yaptırıp hafif yarım toplatıcam galiba. prenses tacımı her halükarda takıcam ama içimse kalmasın:1:

Allah'ım şu ikinci fotoğrafı ömrümün sonuna dek görmek istemiyordum halbuki. Bundan bir ay önce o ikinci fotoğrafla gittim sözde çok elit ve pahalı bir kuaföre. Arkadaşımın nişanı için. Aha dedim bunu istiyorum. Bakın çok kötü kuaför tecrübelerim var. Yapamayacaksanız lütfen söyleyin. Başka bir model düşünürüm. Ancak yaparım deyip bambaşka bir şey çıkarmayın ortaya. Baktı fotoğrafa "eheh allasen ne var bunda aynısını yaparız alimallah" dedi. Peki sonuç ne oldu? Hala kafasına kavuştum. Hala kafasını bilirsiniz 90'lı yıllarda düğünlerin vazgeçilmeziydi. Yanlardan sarkan iki adet bukle, başın en yüksek tepesinde deve hörgücü. Spreyle adeta kendi içinde bir metropol oluşturmuş saç yığını. Dedim allah aşkına sence bu modelle bir alakası var mı kafamdaki sarmaşığın? El cevap "Ama saçınız sarı değil ya ondan öyle görünüyor. Modeldeki saç sarı"

Dedim mavi farla kırmızı ruju da sür "çocukları pistten alın aman sabahlar olmasın tey tey" diyerek dalayım nişanın ortasına. Hatta bu saçla olmamış çocuğuma gelin de bakarım ben.

Neyse diyeceğim o ki öyle netten bulduğun modeli yapan kuaför bulmak çok zordur. En lüks semtte olanı da, mahalle arası kuaförü de genelde aynıdır. Zihinlerindeki hala kafası modeli asla silinmez. Hele ki o ilk modeli yapabilen kuaför bulursan bana da haber ver :)

Maşaya gelince, doğal olanına henüz rastlamadım. Hediye paketlerinin üzerindeki makasla kıvrılmış bantlara dönüşüyor hatunların saçı. Hele ki kısa saçta daha da itici görünüyor. Bence doğal dalgalı bir fönün akabinde spreye bulanmamış ve hafifçe toplanmış saç çok daha makbuldür nazarımda.

Son düzenleme:
Allah'ım şu ikinci fotoğrafı ömrümün sonuna dek görmek istemiyordum halbuki. Bundan bir ay önce o ikinci fotoğrafla gittim sözde çok elit ve pahalı bir kuaföre. Arkadaşımın nişanı için. Aha dedim bunu istiyorum. Bakın çok kötü kuaför tecrübelerim var. Yapamayacaksanız lütfen söyleyin. Başka bir model düşünürüm. Ancak yaparım deyip bambaşka bir şey çıkarmayın ortaya. Baktı fotoğrafa "eheh allasen ne var bunda aynısını yaparız alimallah" dedi. Peki sonuç ne oldu? Hala kafasına kavuştum. Hala kafasını bilirsiniz 90'lı yıllarda düğünlerin vazgeçilmeziydi. Yanlardan sarkan iki adet bukle, başın en yüksek tepesinde deve hörgücü. Spreyle adeta kendi içinde bir metropol oluşturmuş saç yığını. Dedim allah aşkına sence bu modelle bir alakası var mı kafamdaki sarmaşığın? El cevap "Ama saçınız sarı değil ya ondan öyle görünüyor. Modeldeki saç sarı"

Dedim mavi farla kırmızı ruju da sür "çocukları pistten alın aman sabahlar olmasın tey tey" diyerek dalayım nişanın ortasına. Hatta bu saçla olmamış çocuğuma gelin de bakarım ben.

Neyse diyeceğim o ki öyle netten bulduğun modeli yapan kuaför bulmak çok zordur. En lüks semtte olanı da, mahalle arası kuaförü de genelde aynıdır. Zihinlerindeki hala kafası modeli asla silinmez. Hele ki o ilk modeli yapabilen kuaför bulursan bana da haber ver :)

Maşaya gelince, doğal olanına henüz rastlamadım. Hediye paketlerinin üzerindeki makasla kıvrılmış bantlara dönüşüyor hatunların saçı. Hele ki kısa saçta daha da itici görünüyor. Bence doğal dalgalı bir fönün akabinde spreye bulanmamış ve hafifçe toplanmış saç çok daha makbuldür nazarımda.

:52: :52: Allah iyiliğini versin yaaa çok güldüm :52: çok hoş bi model ama yapılması basitmiş gibi görünüyo nasıl hala saçına çevirdiler hayret ettim doğrusu :1:

Bence komik durmaz ama yapışa göre değişiyor benim kısacık saçlı arkadaşım var kendisi yapıyor doğal ve havalı olyuor bence .. Fakat bazı böyle kuaförler yapıyor ve kalıp gibi ve çok yoğun oluyor işte o bence komik denebilir.
İnternette biraz göz attımda şöyle bişeyde olabilir önlere arkasınıda kısada olsa dağınık şekilde toplayabilirler.

Allahımmmm çok güzel duruyor yaaaa.:KK53: Çok doğal ve çok havalı salaş böyle kendin yapmışsın gibi. İnsanın kendi kınasında olmaz belki ama çok hooooooooooş

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet baskasina ait gercek sac tasimak haramdir. Peruk postis vs suni olmadigi surece haram. Resullullah lanetliyor hatta bir hadiste uzerinde gercek sac tasiyanlari.
Bunun haram oldugunu bilmemek baska sey, bilerek yapmak baska sey, haram degildir demek bambaska ve cok sakincali bir sey. Lutfen emin olmadigimiz konularda fetva vermeyelim hanimlar. :)
Hepimizin yanlislari oluyor, hicbirimiz dort dortluk musluman degiliz. Ama yasaklara uymuyor olmamiz onun haram olmadigini savunma hakki tanimaz bizlere.
Ayrica bir mesajda arkadasin biri o zaman makyaj da yapmayalim kas da almayalim demis. Onlar da gunah zaten. Uymuyoruz orasi ayri. :)

valla ben çok rastladm doğal maşa yapan kuaföre de.. izmirdeyim ben benim kuaförüm nasıl istediğimi biliyor bana özellikle kalın maşayla yapıyor hatta. Genelde maşayı kalın tercih ederseniz bukleler iri iri olur ve çok bekletmeyin kesinlikle öyle daha da kıvrılıyor ben sevmiyorum... gerçi ben kendi evde yaptığm saçımı kuaförün yaptğndan daha çok beğeniyorum.. kalın maşa bende de var onunla heryerini yaptığmda bide önlerimi fönlediğm zaman bihterin maşaları gibi duruyor herkes soruyor. Bir de bence tac falan karıştırma derim basitleştiriyor bence bu benim fikrim ama gene sen bilirsin tabi.. saçlarını kısaltıp kısaltmamak da o kuaförün elinde ayrıca kuzu gibi kıvırmazsa seni kısalmaz saçların iri maşayla yapsın uğraşıversin bi zahmet :52: bu kuaförlerin bilmişlikleri öldürcek beni ya! ha çok konuştum ama bir de çıtçıta postişe bulaşma derim... haram mı değil mi bilemem bence bunun söylenmesi de geri kafalılık gibime geldi açıkçası ve komik :) ama bence doğal durmuyo kendi doğal saçı gibi yok insanın kısalmaz iriyle yapılırsa hatta kısa saçta daha bile modern duruyor ;) benden bu kadar seçim sana kalmış Allah mutlu etsin içine sindirsin herşeyi...

Son düzenleme:
Back
X