• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kına Gecesi Kına Gecesi Organizasyonu

neslimb

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2014
1
0
1
37
Arkadaşlar ankarada kına gecesi organızasyonu yapan bır fırma bilen varmı? artık kına geceleri çok değişik yapılıyormuş fikri olan varmı?

Konunuz ilgili alt başlığa taşınmıştır.Bilginize...

Merhabalar Neslihan hanım.Ben bu sene Ağustos ayında evlendim.Ankarada organizasyon ile anlaştım.kına gecesi organizasyonumu yaptılar.İnanın masal gibi bir organizasyon oldu çok memnun kaldım.Gecenin başından sonuna kadar tüm ekip ruhunu katarak çalıştılar.bütün misafirlerim katıldığım en güzel organizasyondu dediler.Kısaca anlatıyım size organzasyonu.Nedime kızlar vardı geleneksel kıyafet giydiler lokum ikram ederek misafirlerimi karşıladılar bu arada 2 kişide yan flüt ve keman çaldı.benim salona girişim çok ihtişamlı oldu kızlarla birlikte dans ederek girdik.kına yakım zamanı geldiğinde de çok geleneksel bir şekilde ışıl ışıl mumlarla kına yakımı yaptılar damadı salona öyle bir aldılar ki herkes şaşkınlıkla organizasyonun akısını ızlıyorlardı.davullar tefler kızlar geceye inanlmaz renk kattılar.bir de hint kınacısı getirtmiştim herkese muhteşem hint kınaları yapıldı. yani tam anlamıyla hayalinizi gerçekleştiren bir firma.dilerseniz numarasını paylaşıyorum:
REKLAMLAR

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar Neslihan hanım ve Tuna hanım.Açıkçası Organizasyonu görünce bende hemen yazmak istedim.Kına gecem haziran ayında oldu ve bende Organizasyon ile çalıştım gerçekten mükemmel bir kına gecesi oldu hayal bile edemezdim bu kadarını.bu kadar güler yüzlü bu kadar işine sahip çıkan bir ekiple daha önce hiç karşılaşmamıştım.Benimde kına gecemde hint kınacısı ekip vs gelmişti. Bunun yanı sıra kahveci güzeli ve osmanlı şerbetçisi çağırmıştım.tüm misafirlerime extra hizmet verildi ve çok beğenildi.Aynı zamanda sünnet ve doğum günü organizasyonu da yapıyorlar bundan sonraki tüm organizasyonlarımda çalışacağım tek firma Organizasyon olur.herkese tavsiye ederim.İyi günler

insan cümleye neden hep aynı şekilde başlar ki? :27: bari azıcık değiştireydin abi :27:

Arkadaşlar ankarada kına gecesi organızasyonu yapan bır fırma bilen varmı? artık kına geceleri çok değişik yapılıyormuş fikri olan varmı?
Merhaba ben kına organizasyonumu yeni yaptırdım inanın sunumu ve hizmeti çok kalityeli olan ve çalışmış olduğum kına organizasyon var.eğer tercih ederseniz yetkili kişilerle görüşmenizi isterim.

Back
X