Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar kısmetse 22 mayıs'ta kınam olacak,dernek lokalinde,sizce ne renk bir elbise almalıyım,çoğu kırmızı giyin diyor ama bende kırmızıyı pek sevmem,belli de olmaz ama,kafanızda modeller varsa paylaşabilir misiniz??a.s.
slm cnm...Geçen yıl aynı tarhlerde kardeşim evlendi...öğretmenevi bahçesinde yaptılar...gelinimiz sarı bir tuvalet giymişti...kına yakılmadan az önce de bir yerde soyunup kına kıyafetlerini giydi...bazı kişiler de nişanlığını giyiyo benim bilgim böyle cnm...Mutluluklar şimdiden sana.:))
Allah mutlu etsin canım şimdiden. Benimde kınam 21 mayısta :) bende kına elbisesi arıyorum. bi topicte zelihamodaevinin web adresi verilmiş birkaç güzel elbise beğendim.bi bak istersen.
renk ise bence tamamen senin beğenine kalmış bişey. Kınanın yapılacağı yerin bence önemi yok.