• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kına Gecesi kına kıayfeti için yardımmm

Ercnsu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2013
49
0
46
İstanbul
merhaba arkadaşlar; eylül ayında düğünüm var. şimdiden heyecanlıyım. düğün yeri, balayı yeri,gelinlik herşey hazır. fakat kına kıyafeti için ne yapacağımı bilemiyorum. aslında ben bindallı yani hürrem kıyafeti diye tabir edilen kıyafetlerden giymek istiyorum. İstanbulda bilğiniz yerler varmı uygun fiyata bulabileceğim acaba?

Bende arayistayim bana da yardim :) İstanbul ici

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ben aradım ama istediğim gibi bulamıyorum. defalarca giyilmiş cıkartıyolar karsıma beğenmiyorum. özel dikelim diyolar onlarda ateş pahası. galiba kumaş alcaz ve annem dikecek

Canım Alya Butik diye netten kiralama sitesi var instagram ve facebook istanbul içindeysen eve getiriyorlar ve müthis kıyftler ben ordan kiraladım tavsiye ederim

merhaba arkadaşlar; eylül ayında düğünüm var. şimdiden heyecanlıyım. düğün yeri, balayı yeri,gelinlik herşey hazır. fakat kına kıyafeti için ne yapacağımı bilemiyorum. aslında ben bindallı yani hürrem kıyafeti diye tabir edilen kıyafetlerden giymek istiyorum. İstanbulda bilğiniz yerler varmı uygun fiyata bulabileceğim acaba?

Oncelikle Allah tamamina erdirsn benm dugunm de Eylulde insallah ;)

Ben kaftan aldim dedigin gibi biraz Hurrem tarzi oyle salvarlilari falan pek begenmiyorm cunku. Eminonunden aldm ben ki bulabilecegimi de hic dusunmezdim. Eminonunde sanirm her butceye uygun var canm cunku ben bi yerde sordm 150 bi yerde 750. Benimkine 600 dediler 450 ye aldik mahmutpasaya dogru efe ceyiz diye bi magaza kurkcu hanin oralardaydi sanirm ust katta bi yer. Sadece aldigm yerde bile tonla kaftan vardi. Benm aradigm elbise gibi tek parca olmasi ve tabi şık gösterişli olmasiydi kafama gore de buldm ins sen de bulursn canm ;))

Canım Alya Butik diye netten kiralama sitesi var instagram ve facebook istanbul içindeysen eve getiriyorlar ve müthis kıyftler ben ordan kiraladım tavsiye ederim

merhaba,

alya butik diye facebokk tan aratıyorum ancak normal butik kıyafetler fotorafları var acaba yanlışmı bakıyorum..

zümrütevler mahallesinde oturuyorum

He bide söylemeyi unutum kaftanlarımızın teminat bedeli var
Telefonda yazılı bütün herşey şuan mac ten yazdığmı için söylemeyi unuttum. 100 Tl teminat bedelimiz var kaftanı geri iade ettiğinizde bu bedel geri ödeniyor

He bide söylemeyi unutum kaftanlarımızın teminat bedeli var
Telefonda yazılı bütün herşey şuan mac ten yazdığmı için söylemeyi unuttum. 100 Tl teminat bedelimiz var kaftanı geri iade ettiğinizde bu bedel geri ödeniyor

Watsapp varsa ordan olumlu yada olumsuz görüşelim. C.tesi yani yarın müsaitiz gelmek için çok yoğun çalıştığımız için normalde anadolu yakasına servisimiz gelmiyor ama yarın kaftan teslim edicez sizde müsaitseniz görüşelim.

Watsapp varsa ordan olumlu yada olumsuz görüşelim. C.tesi yani yarın müsaitiz gelmek için çok yoğun çalıştığımız için normalde anadolu yakasına servisimiz gelmiyor ama yarın kaftan teslim edicez sizde müsaitseniz görüşelim.

bu hafta mümkün değil çeyiz serilecek tama kısmet o zaman çok teşekürler..

Back
X