Kına Gecesi kına kiyafeti

NeOlurBiSabah

dünyada bensiz bırakmam seniii.... :-D
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2013
2.395
1.339
448
Kizlar kınami evde ufak bir sekilde yapmak istiyorum. Kalabalık olursak da en fazla sokagimiza ineriz. Buaradaa sokak musait çıkmaz sokak biz sonra oturuyoruz ve yan tarafımız kocaman yemyesil bi bahce. Ben kinada iki kiyafet giymek istemiorum. Yani kinalik sonra bindalli gibi. Birde kirmiziyi cok sevmeme ragmen bindallimi hic kirmizi istemedim.Bu kiyafeti int gorup begenmistin gittim denedim anlastim. Sizcede guzelmi?
Not: bu arada ben şişmancık bir gelinim:-D

Eklentiler

• $20140401_1217hjk51.webp
    26,4 KB · Görüntüleme: 152

güzelmiş canım iyi günlerde giy

Çok güzel size de çok yakışmış =) bence kırmızı bindallılar yerine daha güzel oluyor farklı renkler =)

güzelmiş canım iyi günlerde giy

Çok güzel size de çok yakışmış =) bence kırmızı bindallılar yerine daha güzel oluyor farklı renkler =)

bende tam herade bana yakışmamış tek yorum alıverdim diyordumki umudumu yeşerttinizzD teşekkür ederim. internetten görüp begendıgım ahanda bu dediğim ilk bindallıydı bır çok baktım ama bunu gibi sinmedi içime:d buara ilklere dönüyoru hep:d yatak odamıda öle yaptım tomarla baktım ilk begendıgımı aldımD

Ilk kismetten sasma diye bosa dememisler :)

bişi sorucam. kına gecesinde iki kıyafet mi giyilir? ben hiç dikkat etmedim gittiğim kına gecelerine :)

bişi sorucam. kına gecesinde iki kıyafet mi giyilir? ben hiç dikkat etmedim gittiğim kına gecelerine :)

ya öncesinde böyle kabarık gelinlik gibi ama renkli kıyafet giyiyorlar sonra kına yakılırken bindallı giyiliyor. ama bn cok saçma buluyorum tek bir bindallıyla gayette güzel olur ki kınanın anlamı da o dur sankı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…