- Emoji Skoru
- 0
- Puanlar
- 1
- Konu Sahibi Muhammedmerve
-
100 liraya kuaför salona gelirmi?? 100 liraya saç kesmiyorlar artık. Gelin başının 1000 tl olduğunu düşünürsek salona gelecek kuaför de o gün günlüğünü de içine katarak 500 den aşşağı gelmez. Araştır piyasayı göreceksin zaten.
Ancak akrabalardan tanıdıklardan kuaför biri varsa o gün sana yardımcı olur diğer türlü zor.
Ayrıca tesettürde de iki kıyafet çok zor olur. Ağır gösterişli bir kaftan giy hiç çıkartma bence.
Tesettürlüler için çok güzel pelerinli kaftanlar var mesela instagramdan bakabilirsin modellere.
canım benim ben kayseride yaşıyorum ve en ünlü kuaför 650 tl.benim bahsettiğim ise cok ünlü olmayan bi kuaförün kalfasını 100 liraya getirtmek zaten kalfaların kuaförlerden aldığı para belli 100 liraya koşa koşa gelirbence piyasayı sen yokla biraz alt kesimlere in
aynen canım ilden ile değişir şanslıyız bu konuda :)Burada alt kesimler 100 tlye saç kesmiyor zaten, nişan yaptım 2 sene önce izmitin tüm kuaförlerini gezdim ve aldığım fiyatlara göre ortalama fiyat yazdm sana.
İstanbul ve kocaeli her konuda olduğu gibi bu konuda da uçuklar malesef. Farklı bir ilde bilemem tabi ne ne kadardır.