Kına Gecesi Kına Malzemelerini İnternetten Alan Var Mı?

Camellia

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2013
200
63
123
Kızlar Merhaba,
Kına gecem için gerekli aksesuar vs leri almak istiyorum ama bulunduğum şehirde farklı şeyler bulamadım
İnternette bazı kına malzemeleri satan sitelerde farklı cok cici kına keseleri kına aksesuarları vs görüyorum
İnternetten alısveriş yapan oldu mu hiç aranızda kına malzemelerini ?
Yani malzemelerimin tamamını almısken internetten alayım diyorum biraz daha fiyat olarak da uygun gibi geldi
Ama resimlerdeki gibi olmazsa diye de cekiniyorum
Tecrübeli kimse var mıdır

canım kınayla alakalı birşey almadım hiç ama internetten alış veriş yapıyorum bu güne kadar farklı birşey gelmedi bana. istersen ufak tefek fazla masrafı olmayan birşeyler al dene farklı olacağını sanmıyorum. bende internetten almayı düşünüyorum fiyatları baya uygun geliyo.

Kızlar Merhaba,
Kına gecem için gerekli aksesuar vs leri almak istiyorum ama bulunduğum şehirde farklı şeyler bulamadım
İnternette bazı kına malzemeleri satan sitelerde farklı cok cici kına keseleri kına aksesuarları vs görüyorum
Yani malzemelerimin tamamını almısken internetten alayım diyorum biraz daha fiyat olarak da uygun gibi geldi

ben gıttıgıdıyorda aysegul dost dıye bır dukkandan aldımhem cok uygun hem kargosu cok hızlı hem gorundugundenguzel gelıyor ben cokmemnun kaldım ıcın rahat rahat alabılırsın ordan

Kızlar Merhaba,

eğer hala ihtiyacın varsa ben sana yardımcı olabilirim bu konuda

Son düzenleyen: Moderatör:
***Reklam İçerikli Mesaj***

Son düzenleyen: Moderatör:
selam kızlarr ben genelde kına düğün doğum günü ve buna benzer parti malzemelerini www.susevi.com adresinden temin ediyorum.. hem uygun oluyor hemde aynı gün kargo yapmaları çok güzell.. kına gecelerinde kullanmak için konuşma balonlarından sipariş vermiştik ertesi gün hemen geldi.. sizlerede öneririm

Back
X