Kına Gecesi Kınada 3 kıyafet giymek istiyorum kızlar bi bakar mısınız ??

tekasksen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2014
105
21
38
Merhaba kızlar benim durum biraz karışık şehir dışına gelin gidiceğim için bizim tarafta düğün gibi kına gecesi olucak yani ben önce gelinlik giyicem çünkü mesafe uzak burdakilerin beni gelinlikli görmesi için buraya kadar herşey tamam ancak bnm nişanım büyük olmadı evde aile arası oldu kabarık nişanlık giymek istiyodum ama hal böyle olunca giyemedim
Şimdi acaba diyorum düğünde önce gelinlik sonra nişanlık sonrada bindallı giysem nasıl olur? Normalde bizim buralarda uzak değilse önce nişanlık giyilir kına gecesnde ardından bindallı ama bizim böyle olamicak 3 kıyafet giymem abez kaçarmı birde yetişirmiyim zaman açısından kapalıyım kuaför gelicek düğüne kolay olurmu ? yoksa sadce gelinlik bindallımı giyeyim yada hani şimdiki bindallılar kabarıkya onlardan mı alayım bi yanım uğraşma diyo bi yanım nişanlıkta aldır fotoğrafta çekil içinde kalmasın diyo bi kaç resim ekledm fikirlerinize ihtiyacım var kızlar hadi bi yardım edin çözelim şu işi :mad::KK71::D:D
Bindalli-126.webp
001.webp
1452399_635135489859184_113371863_n.webp
Bindalli-1015.webp

mor cok güzel.
giy cıkar cok yorulursun ya.
kapalıymışında.
gerci yine sen bilirsin içinde kalmasını istemiyosan. giy gitsin:KK59:

gelinlik-nişanlık-bindallı giy çıkar derken vakit kaybedersiniz

gelinlik-bindallı daha uygun olur gibi

gerçi ben gelinlik- bindallı- abiye şeklinde giyeni de görmüştüm,

kızcağız abiyesiyle bir dans ettik bir halay çekti kına bitti, aldığına değmedi yani

ben 2 elbise sonra da bindallı giymiştim ama hepsi için ayrı ayrı saçla uğraşmamıştım kıyafetleri değiştirmek sadece 5er dakikamı almıştı. ama siz saçı da tekrar yaptırmak zorundasınız biraz uzar bir şey de anlamazsınız gibi geliyor. kv. dem de gelinliğimi kınada giymeyi önermişti ama ben kabul etmedim nikahı normal belediye salonunda yaptım ist.da oradakiler de nikahta gelinlikle görmüş oldular... 1 hafta sonra da memlekette düğünüm oldu...

gelinlik-nişanlık-bindallı giy çıkar derken vakit kaybedersiniz

gelinlik-bindallı daha uygun olur gibi

gerçi ben gelinlik- bindallı- abiye şeklinde giyeni de görmüştüm,

kızcağız abiyesiyle bir dans ettik bir halay çekti kına bitti, aldığına değmedi yani

Bi yandan bende diyorum aldığıma değmicek diye ama büyük nişanım olmadı bu bni çok üzdü o yüzden nişanlım alalım içinde kalmasın diyo fakat salonda da olmicak açıklık alanda eve 2 dk mesafede eşarbı yapmak kolay üstünede hazır taşlar varya onlardan alayım diyorum yinede kafam bi milyon tabi çok zor bu işlerr:KK42::KK42:

Çok zor olmaz mı senin için canım ya, zaten bindallı da gelinlik de kabarık bence onları giyince alırsın hevesini gibi geliyor bence ikisi yeter nişanlık çok abartılı geldi bana. Bizim buralarda da böyle bir şeye hiç rastlamadım da, zaten düğün dediğin 3 saat bir şey, giy çıkar hepsini hiçbir şey anlamazsın. Nişanlığa vereceğin parayla düğününe yeni bir renk kata da bilirsin mesela :KK51:

ben 2 elbise sonra da bindallı giymiştim ama hepsi için ayrı ayrı saçla uğraşmamıştım kıyafetleri değiştirmek sadece 5er dakikamı almıştı. ama siz saçı da tekrar yaptırmak zorundasınız biraz uzar bir şey de anlamazsınız gibi geliyor. kv. dem de gelinliğimi kınada giymeyi önermişti ama ben kabul etmedim nikahı normal belediye salonunda yaptım ist.da oradakiler de nikahta gelinlikle görmüş oldular... 1 hafta sonra da memlekette düğünüm oldu...

Benim nikahımda düğünde olucak o yüzden ben kınada giymek istiyorum gelinliği eşarbımı kolay bişeklde yapsam aslında bi sıkıntı olmaz diyorum ama yinede ortadan uzun süre kaybolmak misafrlern gitmesne sebep olabilir gözede alamıyorum :mad:

valla burda ikinci el takas kısmında nişanlığını satmaya çalışan o kadar çok insan var ki :KK14:

aldıkları fiyatın yarısına bile satamıyorlar, insanın maddi durumu iyi olsa bile kıymamalı parasına..:KK59:

benim de olmadı nişanım hiç bir yerim de eksilmedi yani :KK14:

onun yerine bayaa pahalı bir yere balayına gidiyoruz, o parayı oraya kaydırdık :KK22:

Ben sana bir internet sitesi tavsiye edeyim, bence onlara bir gözat. Çünkü çok şık tasarımları var ve fiyatları çok güzel. facebook kullanıyorsan "hint kıyafetleri" diye arat. Orada birkaç tane sayfa çıkıyor, onlardan pembe turuncu kıyafet giymiş, yan oturan bayanlı profil resmi olana tıkla. Siparişini veriyorsun, 38-44 beden aralığında ürünleri var, hiçbir yerde bulamayacağın kıyafetler gördüm. Mutlaka bak derim...

Canim eger sonra icinde kalacaksa madem kuaforde geliyor gelinligi giy daha sonra hem nisanlik hem kinalik gibi bir kabarik model giy tam kina yakilacagi zamanda ustune kaftan tarzi birsey al tam kinalik gibi dursun bir arkadasim acikti kirmizi kabarik bir model giydi kina yakilirkende ince bir kaftan aldi ustune sende oyle birsey yapabilirsin

bence kırmızı bir nişanlık alabilirsin dileğine göre bindallı yerinede sadece kaftan alırsın nişanlıgın üstüne giyersin kına yakılırken birde gelinlik giymiş olursun 2 defada biter tabi tercih senin

Back
X