Kına Gecesi kınada bindallı mutlaka giyilmeli mi?

Certanly

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2008
217
0
96
Antalya
arkadaşlar kına gecemde abiye düşşünüyodum ama burda okudugum kadarıyla herkes bindallı giymiş abiye giyenler de kına yakılırken bindallı giymiş.... ben nişanımı hiç istediğim gibi yaapamamıştım, kına gecemi düğünden 1 gece değilde 2 gece önce nişan kıvamında yapmak istiyorum ama nişanlım gil çok acaip karşıladı bu fikri öyle olurmuymuş gece kına ertesi gün düğün .... ama çok yorucu olur öyle olursa.. sizce çok mu saçma olur??

cnm benimde düğünden 2 gün önce olucak kına bir gün öncesine yer bulamadım çünkü
yer problemi olmasada öyle tercih edenler çok en azından bir gün dinlenilmiş olunur
bende önce abiye giyicem daha sonra bindallı sen istersen bindallıyı kına yakıldıktan sonra çıkartıp abiyeni giyebilirsin cnm hayırlısı olsun

bnm de kına cuma düğün pazar olucak.
bnce en iyisi zaten kına çok geç bitiyo ve çok yoruluyo insan, yorgunluğunu yastığa başını koyunca anlıyo, en azından dinlenmiş olursun.
bnce iki gün önce olmasında hiç bi tuhaflık yok. nişanlın ne anlar öyle şeylerden yahu erkek sonuçta :))
eğer imkanın varsa bindallı da giy derim ben, içinde kalmasın sonradan :))
bnde ilk önce abiye kına esnasında da bindallı giyicem. bgn baktım çok güzel bindallılar var ...

Allah herşeyi gönlüne göre yaşamanı nasip etsin inş.

ıki gün önceden yapmak çok mantıklı. Son zamanlarda hemen hemen herkes öyle yapıyor zaten.
Bindallı giymeyi ben de pek istemiyorum ama sanırım giymek zorunda kalacağım. Biraz da büyükleri mutlu etmek gerek galiba :)

Hayırlı olsun. Umarım herşey gönlümüze göre olur..

nasil istiyorsan oyle yap tatlim yaaa. istersen 2 gun onceden yap istersen bindalli giyme.. bak nisanini istedigin gibi yapamadigin icin icinde kalmis bari bu sefer istedigin gibi olsun hersey... bakma kimsenin dediklerine hehe nisanlinada soyle sussun.. o ne anlar kina gecesinden yaaa.

bende önce abiye giycem eğlencem sonra kına yakılırken bindallı ve kınayı cuma akşamı yapmayı planlıyorum ALLAH nasip ederse 1 gün dinleneceğim :kedi:

sende öle yap az dinlenmiş düğünde fıstık gibi olursun mutluluklar opuyorumnanaktan

Valla ben kına gecemi kendi evimizde ve aile arasında 15-20 kişilik istedim.Sadece abiye giydim ve çok memnunum.
Tercih meselesi bence, hevesiniz kalacaksa giyin mutlaka.Gelinliği bile evimde saklamak zor oluyor,çok yer kaplıyor. Bi de bu açıdan düşünmek gerek.

Özetle, içinden nasıl geçiyorsa öyle yap canım

kına gecemi bende evde kendi aramızda yapmak istiyorum ve böyLe kücük bi programda sadece abiye giymek bana daha mantıkLı geLiyor. Acıkcası cok fazLa sevmiyorum bindaLLı giyiLmesini. umarım bu konuda bana da ısrarcı oLunmaz.

canım ben nişanımda abiye giydiğim için kınamda bindallı giydim ve hala da resimlerime imrenerek bakarım çok yakışmıştı.kınanın özelliği bence bindallı ama sen kına yakılmadan önce gidip bindallını da giyebilirsin.ben fes filan oturttuğum için direk giydim.kına düğünden bir gün önce olur hiç de yorucu olmuyor öyle çabuk geçiyo ki anlamıyorsun bile rüya aleminde gibi.yine de sen gönlünden ne geçiyorsa onu yap önemli olan seniin mutluluğun çünkü

bence abiye giymeyi düşünüorum bindallı saçma gelior istediğini giy bence bi kına yakılıcak die onu giymek zorunda değilsin ki hatta ben kırmızı bile almayı düşünmüorum farklı biş renk gece kıyafeti idael benim içina.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…