Kinada düğünde cok oynayan gelin

Eylullcem

Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2017
29
60
8
Afyon
Merhaba kızlar bir sure önce evlendim ben.kızlar kınamda düğünde öyle çok oynamışim ki o anlar hic farketmedim kimse de uyarmadi beni:KK43:(izlemeye utanıyorum kendimi.aklıma geldikçe mutsuz oluyorum.bu mu derdin diyecek olanlar olabilir ama çok daha büyük dertlerim de olmasına rağmen ben bunu kafamdan çıkaramıyorum.siz kinanizda naptiniz çok coşan var mı benim gibi içmeden sarhoş olup döktüren belki yalnız olmadığımı görüp teselli olurum

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar.kafamda bitmek bilmeyen düşüncelerle mücadele ederken buraya yazmak aklıma geldi belki biraz olsun rahatlarım diye.1 yıl önce evlendim ben.kızlar kınamda düğünde öyle çok oynamışim ki o anlar hic farketmedim kimse de uyarmadi beni:KK43:(izlemeye utanıyorum kendimi.aklıma geldikçe ağlıyorum mutsuz oluyorum.bu mu derdin diyecek olanlar olabilir ama çok daha büyük dertlerim de(sağlık problemi) olmasına rağmen ben bunu kafamdan çıkaramıyorum çok üzgünüm.siz kinanizda naptiniz çok coşan var mı benim gibi içmeden sarhoş olup döktüren belki Yalnız olmadığımı görüp teselli olurum
Ay ne olcak senin düğünün kac kere evleneceksin ohh en iyisini yapmissin;)

Kınam bayanlar arasındaydı. Hiç oturmadım. Millet arkamdan kendi kınasını kendi coşturdu demiş. Düğünde de kına kadar olmasa da oynadım. Eşim benim kadar oynamadı mesela. Arkamdan kimsenin de olumsuz konuştuğu kulağıma gelmedi. Bunlar çok eski düşünceler. Fi tarihinde kaldı o gelin üzgün durur oynamaz adetleri.

Merhaba arkadaşlar.kafamda bitmek bilmeyen düşüncelerle mücadele ederken buraya yazmak aklıma geldi belki biraz olsun rahatlarım diye.1 yıl önce evlendim ben.kızlar kınamda düğünde öyle çok oynamışim ki o anlar hic farketmedim kimse de uyarmadi beni:KK43:(izlemeye utanıyorum kendimi.aklıma geldikçe ağlıyorum mutsuz oluyorum.bu mu derdin diyecek olanlar olabilir ama çok daha büyük dertlerim de(sağlık problemi) olmasına rağmen ben bunu kafamdan çıkaramıyorum çok üzgünüm.siz kinanizda naptiniz çok coşan var mı benim gibi içmeden sarhoş olup döktüren belki Yalnız olmadığımı görüp teselli olurum

Ne var ki bunda, kendi düğününde eğlenmeyecek miydin, ben de çok oynadımmmm, iş arkadaşlarımla çıldırdık resmen, çokta güzel bir anı oldu, düşün ki ben bir de şirketin ağır ablasıyım =))))))

Ne güzel yapmışsınız. Somurtup oturmaktan iyidir☺️hangi müzikte oynadınız💃

Teşekkür ederim cevap veren herkese..kınam bayan erkek karışıktı organizasyonu yapan kızlar öyle bir costurmus ki ben de yapım gereği çok hareketli bi insanım kıpır kıpır iki dk durmaz mi insan.aile büyükleri falan da olunca utandım izleyince

ben bayılırım kendi düğününde herkesten çok eğlenenlere, ne güzel işte düğün senin, star sensin. herkesten fazla parlamalısın, parlamışsın da.
ev sahibi sensin herkesten çok eğlenmek de hakkın. ohh sefan olsun.
etrafa pozitiflik yaymışsın ne güzel. aklına geldikçe de yüzün gülsün, ne güzeldi diye. neşeli gelinmişsin ben bayılırım.
bitti gitti işte istesen de o gün geri gelmez.

Ne güzel yapmışsınız. Somurtup oturmaktan iyidir☺️hangi müzikte oynadınız💃
Teşekkür ederim limonsuzcay:)standart kina muzikleri (oyun havalari pop) bir de organizatorun buldugu bi iki Arapça hareketli şarkı vardı ama bana kapı gicirtdatsalar ona da oynarmisim.ilk defa kendi kinamda oynadım bu arada yılların birikimi çıkmış içimden sanki

Çok oynayan cıvıl cıvıl gelinlere herkes bayılıyor. Neden üzüldünüz ki :KK73:

Gittiğim düğünde gelin çok oynamışsa herkes arkasından övgüler diziyor. Kötü bir şey diyeni duymadım. Kafanıza takmayın o yüzden.
Bana da kötü bişey diyen olmadı aslında kulağıma gelmedi ya da.böyle dusunuluyorsa ne guzel.takmamaya calisiyorum cok teşekkür ederim :)

Back
X