Kinada düğünde cok oynayan gelin

Halayı öğreten videolar da var ders gibi anlatıyor.
Bir de bacaklar kapalı olunca çok sorun olmaz arada kaynarsın😂😂 ama ritmi yakalamak önemli, başarılar😂😂😂
Halayda sorun yokta , sorun çiftetellide .. ankaranın bağlarında.. abe kaynanada ..
en iyisi sade bi nikah sanırım :KK45:

Öyle mi dersiniz o an mutluluktan naptimi hiç mi hiç farketmedim sonra izleyince aman Allahım ben şok
Bende de olaylar tam tersi gelişti hiç oynamadım😁 hatta bi ara gelin ve damadı sahneye alıyoruz dediler ben çok utandım eşim el çırptı ben ona eşlik bile edemeden tekrar masama gittim. Ben de çok dalga konusu oldum 😁 çok muhafazakar değiliz ama bende yabancıların yanında oynamaktan özellikle yabancı erkeklerin yanında çok utanırım yapamam da zaten. Ama hep içimde kalmıştır bende böyle çok coşan gelinlere diyorum en iyisini yapıyorlar 👏

Ya ben düğün karşıtı bi insanım, düğünüm oldu kv yüzünden. Asla ayık kafayla oynamayacağımı bildiğim için ve o kadar düğün yapılıyor artık yapcak bişi yok kafasıyla içip oynadım valla hiç pişman değilim. 😂 He bana soranlar oluyor allahtan istememişsin istesen nasıl olur acaba diye, ayıp olmasın diye oynadım ne yapayım otursamıydım diyorum. Amaan takma kafaya valla, düğünün %90ı yok bende 😂😂😂

Merhaba kızlar bir sure önce evlendim ben.kızlar kınamda düğünde öyle çok oynamışim ki o anlar hic farketmedim kimse de uyarmadi beni:KK43:(izlemeye utanıyorum kendimi.aklıma geldikçe mutsuz oluyorum.bu mu derdin diyecek olanlar olabilir ama çok daha büyük dertlerim de olmasına rağmen ben bunu kafamdan çıkaramıyorum.siz kinanizda naptiniz çok coşan var mı benim gibi içmeden sarhoş olup döktüren belki yalnız olmadığımı görüp teselli olurum
Ne kınamda ne düğünümde 5 dakka oturmadım canım böyle düşünme senin özel günün o bir kere yaşadın sonuçta

Onca derdim var diyorsun onca derdinin arasından dertten bile sayılmayacak bu en normal olan şeyi mi seçtin?
Vallahi goes to oscar ha reisim :eğlence:

O kadar masraf yapıyorsunuz evlenmek için tabi ki oynayacaksınız.
Ben evlenecek olsam davetlilerden oynamayanları salondan çıkartırdım. Pasta ve kola boşa mı veriliyor? Yesinler, enerji dolsunlar, oynasınlar. Bedava peynir sadece fare kapanında olur.
Mesela benim bakış açım böyle... :D
Üzülmeyin yani... :D

Dur kendini daha iyi hisset kendimi anlatayim. Dugun baslamadan gelin odasinda yemek verirler ya hani yemegin yaninda ben dört votka üç duble viski ictim. İlk danstan sonra masalardan buldugum rakilari rastgele gele kafama diktim. En son sesi guzel olmayan bi arkadasimi zorla sahneye çıkarıp duygusal bi sarki soylettim ve o sarkida kendi kendime ya da eşimi çekiştirerek ortada lirik hareketler yapiyorum off yazarken bile utandim. Onun dışında o kadar oynamayip o kadar cok sigaraya ciktim ki misafirlerden bazilari ara ara kusmaya gittim sanmis.

Onca derdim var diyorsun onca derdinin arasından dertten bile sayılmayacak bu en normal olan şeyi mi seçtin?
Vallahi goes to oscar ha reisim :eğlence:
Diğerlerini burada çözemeyecegimi bildiğim için yazmadim.kafamda takinti oluştugundan bu konuda insanlar genel olarak ne düşünüyor merak ettim..iyi ki de sormuşum çoğu kişinin benim gibi oldugunu bilmek rahatlattı:)

O kadar masraf yapıyorsunuz evlenmek için tabi ki oynayacaksınız.
Ben evlenecek olsam davetlilerden oynamayanları salondan çıkartırdım. Pasta ve kola boşa mı veriliyor? Yesinler, enerji dolsunlar, oynasınlar. Bedava peynir sadece fare kapanında olur.
Mesela benim bakış açım böyle... :D
Üzülmeyin yani... :D
:D

Back
X