Saç Rengi ve Saç Boyama kınadan nasıl kurtulabilirim?

-masal-

A$Ķ
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2013
1.789
371
363
Basliktada belirttigim gibi kınadan kurtulup kumral olmak istiyorum. Ne yapmaliyim oriel haric? Kuafor kinanin uzerine kullu kumral boya sürekli düzelir dedi. Ama kına boya tutmazdi hani

C vitaminiyle boya akitmak diye bir sey gormustum belki kinayada etkisi olabilir arastirmalisin bence

Basliktada belirttigim gibi kınadan kurtulup kumral olmak istiyorum. Ne yapmaliyim oriel haric? Kuafor kinanin uzerine kullu kumral boya sürekli düzelir dedi. Ama kına boya tutmazdi hani

benim saçım kınalıydı. kuaförüm de tek seferde tutmaz dedi. önce sarıya boyadı. zaten boyadığımızda turuncumsu bir renk oldu. onun üzerine de bakır boyadı ve tuttu. ama boya hemen aktığı için 2 kez 15 günde bir boyattım.

benim saçım kaldırdı yıpranmadı organik boya kullandık zaten. bence sen de öyle yap.

Hmm peki ben evde yapsam onu. Sarinin hangi tonunu alıp süreyim acaba? Birde o turunculugun uzerine bakir degilde kumral boyasam olur mu acaba. Küllü kumral tam istedgm renk aslinda

Hmm peki ben evde yapsam onu. Sarinin hangi tonunu alıp süreyim acaba? Birde o turunculugun uzerine bakir degilde kumral boyasam olur mu acaba. Küllü kumral tam istedgm renk aslinda

Once acik kahverengiye boya. Aradan iki hafta gectikten sonra (malum yikandikca biraz rengi degisecek) sacina bak eger turunculuklar varsa tekrar acik kahveye boya. Eger turunculuk yoksa istedigim kumrala boya.

Her ne kadar kina acilmaz deniyorsada açılıyor. Tabi sacin yapısı da önemli benim sacim ince telli ve zemin rengi kumral kina yaptiktan bir kac ay sonra loreal ultra açıcı ile evde açtım. Garnier kumrala boyadım bu noktada hata ettim. Actiktan sonra loreal 7.1 kullu kumrala boyamak gerek. Saca hiç zarar vermiyor.

küllü kumral tutar sürekli küllü renkler kızıllığı turuncluğu yok eder ilkinde deneyın zararlı cıkmazsnz tutar dıye dusunuyorum

hint kınasıysa tamamen çıkmaz diyorlar ben hint kınası yaktım 3 ay oldu o koyuluk hala açılmadı kınanın üstüne boya alaca olur diye hala bekliyorum boyayamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…