Elektrikli Mutfak Aletleri king robot alacağım hangisi daha iyi sizce?? yardımlarınızı bekliyorum...

pureblue

Kavanoz dipli dünya...!
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2009
1.392
32
683
kızlar bi internet sitesnde indirim kuponum var bu robotlar 50 tl civarına gelecek. hangisi daha kullanışlı fikirlerinizi bekliyorum????şimdiden teşekkğrler

kızlaar kampanya bitmeden almak istiyorum eğer fikriniz varsa nütfen paylaşın olur muuuuu

King diyince bakıyim dedim
benim robotum da birinci kırmızı olandan.gayet kullanışlı.özellikle rendeleme aparatı birden fazla havuç rendeleyeceğim zaman süper oluyor.

diğerini bilmiyorum ama canım

King diyince bakıyim dedim
benim robotum da birinci kırmızı olandan.gayet kullanışlı.özellikle rendeleme aparatı birden fazla havuç rendeleyeceğim zaman süper oluyor.

diğerini bilmiyorum ama canım

seninki de king dimi canım??? memnunsun yani her işimi görür mü bu

seninki de king dimi canım??? memnunsun yani her işimi görür mü bu

evet benimki de king canım.eşim sevgiliyken hediye olarak almıştı saolsun.erkek kafasıyla güzel bişi almış
görür işini bence.içinde bıçağı var mesela soğan kıyabilirsin.
mikser aparatı ile kek çırpabilirsin.
diğer yuvarlak kafalı aparat adı neydi bilmiyorum :) çorba yaparken kullanabilirsin.
sonra işte dediğim gibi rendeleme aparatı çok güzel.rendelencek her şeyi rendele.hem pratiklik hem kolaylık.
ama ikna etmek istemem belki diğeri de güzeldir.alacağın sitede yorumlar vardır belki onla da ilgili.
ama sanki benim yengemde vardı bu tarz geniş bişi.kapağını açamamıştı kırmıştı

valla ben öyle çok boyutlu kullanmam galiba canım zaten. kek çırpsam parçalayıcı olarak kullansam falan yeter... teşekkrler fikirkern için kırmızı renk olarak da hoşuma gitti onu alırım canım o zaman

kızlar bi internet sitesnde indirim kuponum var bu robotlar 50 tl civarına gelecek. hangisi daha kullanışlı fikirlerinizi bekliyorum????şimdiden teşekkğrler
Eki Görüntüle 425212 Eki Görüntüle 425213

valla canım bende kinğ deyince bedava verseler almam mesela ama yinede sen bilirsin ben robotunu hiç kullanmadım ama sarjlı el süpürgesini aldım 1 ay bile kullanamadım hiç çekmiyordu müsteri hizmetini aradım yapacakları bisey yokmus servisine götürün dedi hiç ilgilenmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…