Kinimi nasıl geçiririm

Alaboraliman

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2017
98
49
3
34
Kızlar bu kin gitgide bana zarar vermeye başladı farkındayım okuduğum kitapları bile boş okuyorum artık iki gün önce atak gecirdim eşimin doldurulmasından kaynana tarafından bi önceki konumda var zaten artık kendimi öldürücem yeter dedim bagıra bagıra agladım patladım sanki. Adam anladı ama ben mahvoldum sadece özür diledi. Cocugu yollamıyorum onlara üstümdeler geldi götürdü cocugu özlediklerinden degil evin hallerini sormaya istiyorlar dedim gene köprüdü cocukta sorar sormaz cinnet anımı anlatmış onlara hemen zevkle eşime sormuş böyle böylemi oldu diye cocuga yarım saattir bagırıyorum kızıyorum nasıl söylersin diye aklımdan fikrinden atamıyorum onları yüzlerini görmüyorum ama biliyorum kafaları bende ugrasıyorlar! Kızlar neyapayım bu adam toz kondurmuyo hatalarını görsede bana inat seninkiler de şöyle diyip işin içinden çıkıyor. ancak bana yaşattıklarını yaşasınlar beni unutsunlar bu adamda onların pislik yüzlerini görsün bilsin istiyorum

Hatalarını göstermeye çalışmayın.. Evlilikte en büyük hata eşlere ailelerini kötülemek..
Onları boşverip evinizle ilgilendiginiz zaman daha mutlu olursunuz.
Ayrıca çocuğa kızmak yerine güzelce tembih etmek daha faydalıdır.
Eşinizi seviyorsanız, o da size değer veriyorsa bile aileleri ortaya katmak çok yanlış yere götürür..

Çocuk burda en masumu ne sorsan cevap verir belki çok etkilendi senin o halinden neden bağırıp çağırdin ki ben çok üzülüyorum büyükler bütün savaşlarını kendileri değilde arada çocukları heba ederek yapıyorlar çok haklı da olsan gerçek bu evladına sahip çık kızıp bağırmam gereken o değil cunku

Taşının. Kuru ekmek yiyin ama taşının ve bu kararınızda kesin olun. Çocuğa yazık. Anne babasının saçmalıklarını görüp duyup çekmek zorunda değil.
Çocuk her şeyi söyler önemli olan sizin çocuğun yanında sağlıklı bir anne baba olmanız.

Önceki konularını bilmiyorum Esin ailesiyle görüşüyorsa yani onların arasında gorusmeyecek kadar büyük bir problem yoksa babaanne de torununu görmek ister tabi
Ayrıca çocuk bu anlatır Sizin cinnet geçiren haliniz çocuk için normal değil ki

Valla ev için lafta degil gercekten aç kaldık okadar emek verdim bu eve çocugum rezil oldu şimdi çıksam anında sahip çıkarlar asla çıkmam nereye giderseö gideyim bu adam bu düşkünlükle heryerde dolduruluşa hazır bi zırlaması yeter şeytan kadının

Kininden çocuğunu uzak tut ne olursa olsun. Çocuklar çok çabuk etkilenirler ama belli etmezler çocuğunun psikolojik sorunları olmasını istemiyorsan yaşadıklarını ona yansıtma. Eşinin ailesini sevmek zorunda değilsin görüşme konuşma ve umursama ne derlerse desinler onlar yüzünden huzurunu bozma. Şöyle düşün sen böyle sinirlenip kendini kaybettikçe onları sevindiriyorsun onları sevindirmemek için kendine hakim ol ve gerçekten umursama gülüp geç eşine onları kötüleme zamanla o kadar sinirlenmedigini sende farkedeceksin eğer böyle yaparsan.

Kızlar bu kin gitgide bana zarar vermeye başladı farkındayım okuduğum kitapları bile boş okuyorum artık iki gün önce atak gecirdim eşimin doldurulmasından kaynana tarafından bi önceki konumda var zaten artık kendimi öldürücem yeter dedim bagıra bagıra agladım patladım sanki. Adam anladı ama ben mahvoldum sadece özür diledi. Cocugu yollamıyorum onlara üstümdeler geldi götürdü cocugu özlediklerinden degil evin hallerini sormaya istiyorlar dedim gene köprüdü cocukta sorar sormaz cinnet anımı anlatmış onlara hemen zevkle eşime sormuş böyle böylemi oldu diye cocuga yarım saattir bagırıyorum kızıyorum nasıl söylersin diye aklımdan fikrinden atamıyorum onları yüzlerini görmüyorum ama biliyorum kafaları bende ugrasıyorlar! Kızlar neyapayım bu adam toz kondurmuyo hatalarını görsede bana inat seninkiler de şöyle diyip işin içinden çıkıyor. ancak bana yaşattıklarını yaşasınlar beni unutsunlar bu adamda onların pislik yüzlerini görsün bilsin istiyorum
Ne yaparsan kendine yaparsın boşver bence mutlu olmana bak
Çocuğun da annem çok iyi der böylecr

Back
X