Saç Kesim Şekilleri Kinky Twist, Afrika ( Zenci ) örgüsü

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

Mimarinizz

Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2015
4
6
6
31
Arkadaşlar merhabalar
Yeni trend olan Afrika örgüsü ve kinky twist hakkında bir takım bilgilere sahipsinizdir.
Saçınızın kısalıgından şikayetçiyseniz, dinlenmesini istiyorsanız, hergün saçlarınızla ugrasmaktan bıktıysanız sizi bu sayfaya davet ediyorum :)

Son düzenleyen: Moderatör:
baya kafayı taktım ben yine saçlarıma, galiba bu afrika örgüsünden ya da burgu örgüden yaptıracağım yanık saçlara da iyi geliyormuş hem..
biraz araştırma yaptım nette ilk önce karşıma ARZU ARYKANDA çıktı 5 yıldır sadece bu işle uğraşıyormuş güvenilir bir yere benziyor ama pahalı ek saç dahil nakitte 650 diyor ki bu saçlar dipten saç geldikçe açılıp tekrar yapılması gereken bir işlem yani kullanım süresi en fazla 5-6 ay.. bu kadarlık bir zaman dilimi için çok pahalı bence..
neyse sonra SELCHUK RASTAyı gördüm ve onunla konuştum fiyat bilgisi için onun da güzel işleri var görünüyor ama o da malesef 550den bir gıdım aşağı inmedi yine nakit dememe rağmen..

şu anda bu IBIZA kuaförle konuşmaktayım fiyat için bakalım o ne diyecek..

Yaz geliyor terlemeyle bozulmaz kısacık saçlarınız uzar.. kötü saç günü derdi diye birşey de yok sizlerde #afrikaorgusu ne veya #twist vb saçlara sahip olmak istiyorsanız bana ulaşmanız yeterli
link !
Marjinal Atölyem

facebook linki !

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X