Kır evi stilinde dekore ettiğim evime buyrun kızlar ;)

Sanırım kadınlar kulubü link vermemi engelliyor...:KK64: Ne diyeyim hala bakmak istiyorsanız arama motorunuza ikilafinbelini yazın kişisel siteme ulaşırsınız kızlar:110:

country tarzı bana göre değil pek sevmiyorum yada daha koyu renklerle ve cicek desensiz olanları seviyorum diyelim sizinki tam kır evi tadında ben onu da pek sevemiyorum içersinde uzun süre yasayamam gibi geliyor o yüzden pek yorumlayamayacagım ama mutfak masa ve sandalyenizi cok sevdim ; asıl yazma sebebim ben o güzel tabloya bayıldım resmen ; yaZmak istedim emeginize saglık cok ama cok begendim :KK68::KK68::KK68::KK68::KK68:

konu açtığınız için evinizi inceledim güle güle oturun ama resim buraya yükleyin ki daha rahat bakıp insanlar yorum yapabilsinler..mutlulukla oturun

country tarzı bana göre değil pek sevmiyorum yada daha koyu renklerle ve cicek desensiz olanları seviyorum diyelim sizinki tam kır evi tadında ben onu da pek sevemiyorum içersinde uzun süre yasayamam gibi geliyor o yüzden pek yorumlayamayacagım ama mutfak masa ve sandalyenizi cok sevdim ; asıl yazma sebebim ben o güzel tabloya bayıldım resmen ; yaZmak istedim emeginize saglık cok ama cok begendim :KK68::KK68::KK68::KK68::KK68:
yine bomba bir yorum:) seviyorum kız seni:KK19:

merhaba, ben de beğendim evinizi, benim de tarzım tamamen "kır evi" değil ama cici bir ev, iç açıyor. Başkasında beğeniyorum ama kendime alamıyorum bu tarz eşyalar. İyi günlerde huzurla, mutlulukla kullanın.

Ben siteye girdim 3. Mesajdaki tarife uyarak eviniz güzel olmuş. Güle güle oturun benimde birçok hobim var ama artık hiçbirini yapmıyorum uzun süredir sanki bi ölü toprağı atılmış üzerime bloğunuza göz attımda bu durumum tekrar aklıma takıldı

Eviniz cok guzel gule gule oturun.:nazar:
Resimleri burayada eklemelisiniz bence :D

Back
X