Bahsettiğin şeyi benim bildiğim ev sahibi üstlenir,hatta kiracı cıngar çıkarır evde rutubet var diye
Bunları o söylemeden siz belirtin. Evin rutubetli olması ya da kombi bakımı kiracıyı ilgilendirmez.
Sen şimdiden söyle.Yandaki ev yıkılmışsa demekki ondan olmuş,evin yapılışıyla ilgili olabilir yani.Hiç kirada oturmadığım için bu güne kadar bilemedim açıkçası... Evde genel olarak rutubet yok gibi sadece duvarın bir bölümü o şekilde dokunduğumda ıslaktı.. Bir de yanda sürekli inşaat sesleri tak tuk kafam şişti bütün sene yetmezmiş gibi bu çıktı... Yandaki evi yıkıcam derken benim balkonun kapısını indirmişler yanlışlıkla bi geldim cam çerçeve yerdeYaptırdılar sonra mecbur.
Bence şimdiden konuşun hem sağlığınız için zararlı hem de tek bir yerde görünen rutubet başka duvarlarda da olabilir eğer duvarlardan su borusu falan geçiyorsa ve boruda catlaklik varsa ise ondan da kaynaklanır.Okulun açılmasını bekliyorum konuscam. Adamın bundan hariç 3 tane daha evi kirada pek ilgilenmiyor o yüzden. Duvarı yaptırmasa da benim için sıkıntı olmaz ama en azından haberi olsun sonra bana sen yaptın demesin diye düşünüyorum.
Bence şimdiden konuşun hem sağlığınız için zararlı hem de tek bir yerde görünen rutubet başka duvarlarda da olabilir eğer duvarlardan su borusu falan geçiyorsa ve boruda catlaklik varsa ise ondan da kaynaklanır.
Ben öğrenci evinde kalıyorum kira yani ev sahibim çok iyi bi adam hiç karışmaz etmez girerken eve 500 tl kiracpozito vermiştim bu sene okulum bitiyor çıkarken toplu param olucak derken evin yanındaki inşaattan kaynaklı mı bilmiyorum duvarı rutubet olmuş boyası kalkmış resmen ve dökülüyor bütün kış içerde çamaşır kurutmama rağmen böyle birşey olmadı ve bu yaz ben evde yokken olmuş bunu depozitodan düşmeye hakkı var mı ? Sonuçta benim elimde olan bişey değildi ya da hiç söylemeden orayı tamir mi ettirsem ne yapsam bilemedim. Bir de evde kombi var ası.
Tabii ki bilgisi olsun mutlaka soyle. Bizim de ust tarafin borusu patladi tavanlar kabardi soyledik boyle boyle oldu diye. Ama kombi bakimi benim bildigim kiraciya aittir, tamiri ise ev sahibine.
Öyle mi bu konuyu bilmiyorum açıkçası kombi bakımı için ne yapmam gerekiyor firmayı mı aramalıyım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?