• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kiracıların en buyuk sorunu

eldam

Guru
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2013
1.204
1.057
333
Ankara
arkadaslar baslıkta da belıttıgım gıbı kıracıyım evımde dolap eksıklıgı & gıyecek fazlalıgı var sıgamıyorum camasırlarımı katladıktan sonra nereye nasıl sıgdırıcagımın sıkıntısını yasıyorum herzaman hep hayalım allah hayırlısıyla bır ev nasıp ederse heralde mutfak dısındakı odalar ıcınde bol dolaplı olmasını ıstıyorum suan esımın ısınden dolayı nerde olacagımız bellı olmadıgından sımdılık ev alma planımız yok ertele ertele nereye kadar bugun dusundum kızlarımın odasına dört kapılı sürmeli dolap yaptırayım dıyorum ama ıstıyorumkı dolap ıcı cok kullanıslı olsun kıslık yazlıgı bıle koyabıleyım ıcını nasıl yaptırsam bana fıkır versenız cok makbule gecer :44::44::44:

nasıl olur bilmiyorum ama aynı dertten muzdaribim.
önceki evimde gömme dolap, banyo dolabı ve devasa bir ayakkabı dolabı vardı.
hiç kıymetini bilememişim diye derdime yanıyorum şimdi.
zorunlu olarak taşındık ve bu eve sığamıyorum.
hiç işim bitmiyor, sürekli döküntü topluyorum çünkü eşyaların yeri belli değil.
orda burda ıvır zıvır dolu.
ayakkabılarım balkonda duruyor kutuyla.
yüklük gibi bir şey olmadığından bazamın altı yatak yorganla dolu.
o sebeple kıyafetlerimi yazlık- kışlık ayıramıyorum, gardrobumuz tıka basa kıyafet dolu.
banyoda dolap yok ve dolap yaptıracak yer de yok. deterjanlarım çamaşır makinesinin üstünde yığılı duruyor.
oof ki ooofffff
bir dokun bin ah işit.
sırf bu yüzden 7 ay önce tonla masraf edip taşındığım bu evden tekrar taşınmayı düşünüyorum 1-2 ay içinde(ev alamıyoruz malesef kiraya yine)

Yataklarınız baza olsun.
Dolaplarınız sürgülü olsun ki dolapların kapıları açılırken baya bir yer kaplıyor en azından rahat edersiniz..
Eğer varsa imkanınız daha geniş bir ev bakın ..

Yataklarınız baza olsun.
Dolaplarınız sürgülü olsun ki dolapların kapıları açılırken baya bir yer kaplıyor en azından rahat edersiniz..
Eğer varsa imkanınız daha geniş bir ev bakın ..

canım evım cok buyuk ama sadece benım dort kapılı gardrobum var evde extradan dolap yok oyle olunca sıgamıyorum ev benım olsa dolap ıcın musaıt ama hep ıdare edeyım evım olursa dıyorum ama olmuyo artık bugun karar verdım en azından gıtyıgım yerdede kullanacagım kızlarımın odasına dolap yaptırayım dıyorum ıcının dızaynı cekmeceler nasıl olsun dıyorum kullanıs acısından

nasıl olur bilmiyorum ama aynı dertten muzdaribim.
önceki evimde gömme dolap, banyo dolabı ve devasa bir ayakkabı dolabı vardı.
hiç kıymetini bilememişim diye derdime yanıyorum şimdi.
zorunlu olarak taşındık ve bu eve sığamıyorum.
hiç işim bitmiyor, sürekli döküntü topluyorum çünkü eşyaların yeri belli değil.
orda burda ıvır zıvır dolu.
ayakkabılarım balkonda duruyor kutuyla.
yüklük gibi bir şey olmadığından bazamın altı yatak yorganla dolu.
o sebeple kıyafetlerimi yazlık- kışlık ayıramıyorum, gardrobumuz tıka basa kıyafet dolu.
banyoda dolap yok ve dolap yaptıracak yer de yok. deterjanlarım çamaşır makinesinin üstünde yığılı duruyor.
oof ki ooofffff
bir dokun bin ah işit.
sırf bu yüzden 7 ay önce tonla masraf edip taşındığım bu evden tekrar taşınmayı düşünüyorum 1-2 ay içinde(ev alamıyoruz malesef kiraya yine)

allah gonlune gore bı ev nasıp eder ınsalah aynı sorunu yasıyormusuz

canım evım cok buyuk ama sadece benım dort kapılı gardrobum var evde extradan dolap yok oyle olunca sıgamıyorum ev benım olsa dolap ıcın musaıt ama hep ıdare edeyım evım olursa dıyorum ama olmuyo artık bugun karar verdım en azından gıtyıgım yerdede kullanacagım kızlarımın odasına dolap yaptırayım dıyorum ıcının dızaynı cekmeceler nasıl olsun dıyorum kullanıs acısından

Şöyle söyleyeyim benim odada iki kapaklı bir dolap vardı.
Kapaklarından odanın içersi çok daralıyordu..
Çoğu eşyam farklı farklı dolaplardaydı
İçi geniş bir tarafı 4 bölmeli (aralıkları büyük) diğer tarafıda askı ile asacağım elbiselerim için ayrılmıştı.
Diğer tarafta da bir üstte - askı bölmesi-bir de altta olmak üzere yine bölüm vardı..
Herşey sığıyor valla .Ama geniş olması şart..

Bence yaptırın .Eviniz olursa ki inşallah olur yine kullanırsınız bence..

Şöyle söyleyeyim benim odada iki kapaklı bir dolap vardı.
Kapaklarından odanın içersi çok daralıyordu..
Çoğu eşyam farklı farklı dolaplardaydı
İçi geniş bir tarafı 4 bölmeli (aralıkları büyük) diğer tarafıda askı ile asacağım elbiselerim için ayrılmıştı.
Diğer tarafta da bir üstte - askı bölmesi-bir de altta olmak üzere yine bölüm vardı..
Herşey sığıyor valla .Ama geniş olması şart..

Bence yaptırın .Eviniz olursa ki inşallah olur yine kullanırsınız bence..

evet bende buyuk yanı dort kapılı buyuklugunde yaptırayım dıyorum guzel fıkır tesekkurler:16:

allah gonlune gore bı ev nasıp eder ınsalah aynı sorunu yasıyormusuz

amin arkadaşım inşallah cümlemize.
insan nasıl bir evde başlarsa ona göre alışıyor herhalde.
benim ilk evimde dolap çoktu. kızımın da oda takımı var, kıyafet falan sorun değil.
ev rahat olunca biz de amma yayılmışız, ıvır zıvır dolu her yer.
şimdi dolabı yok denecek kadar az eve geçince bir türlü yerleşemedim eve.
ayağımın altında dolanıp duruyor döküntüler.
deterjanlar ortada, terlikler ortada, ayakkabıların yarısı kapı önünde yarısı balkonda.
of çok dertliyim.:5:
iki gündür gündemimiz ev, o yüzden buraya patlayıverdim:32:
birkaç yıl oturup sonra alabilirsek kendi evimize geçmekti amacımız.
ev sahibiyle de sorun yaşadık şimdi gözümüz kapıya düştü malesef.
taşınmak da çok zor, daha buraya yerleştiğimi hissedemedim.
hayırlısı olsun inşallah.
duvarın müsait ve boşsa şöyle koca bir dolap yaptır bence.bir tarafını yüklük gibi kullanırsın, yorgan, battaiye, çarşaf vs.
bir tarafını da kıyafet için kullanırsın.
Allah gönlüne göre versin senin de.:3:

Dolap yaptıracaksanız içinde bikaç tane tel çekmecesi olmasını tavsiye ederim daha kullanışlı olur..
Banyodaki deterjanlara dolap yaptıramıyorsanız plastik kilitli kutuların 50 litrelikleri var sandık gibi kocaman ve tekerlekli çok kullanışlı oluyo.. Ben 17 liraya almıştım mutfakta açılmamış baklıyatları abur cuburları koymaya kullanıyorum üzerinide şık bir bezle örttüm..

Al benden de o kadar ya esimin tayini nereye cikcak bilemedigimizden sigamiyorum ama ben bazali yaptirdim yataklari fazlaligi altina atiyorum yoksa tasiyor dolaptan :( tasinma icin de soyle soyliyim bence dolap yaptirabilirsiniz ama parcalara ayrilir sekilde olsun tasimasi kolay olur

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

arkadaslar baslıkta da belıttıgım gıbı kıracıyım evımde dolap eksıklıgı & gıyecek fazlalıgı var sıgamıyorum camasırlarımı katladıktan sonra nereye nasıl sıgdırıcagımın sıkıntısını yasıyorum herzaman hep hayalım allah hayırlısıyla bır ev nasıp ederse heralde mutfak dısındakı odalar ıcınde bol dolaplı olmasını ıstıyorum suan esımın ısınden dolayı nerde olacagımız bellı olmadıgından sımdılık ev alma planımız yok ertele ertele nereye kadar bugun dusundum kızlarımın odasına dört kapılı sürmeli dolap yaptırayım dıyorum ama ıstıyorumkı dolap ıcı cok kullanıslı olsun kıslık yazlıgı bıle koyabıleyım ıcını nasıl yaptırsam bana fıkır versenız cok makbule gecer :44::44::44:

Evinizde uygun bir yer varsa gömme dolap yaptırabilecek belki ev sahibiyle konuşup kiradan düşüp öyle bir şey yaptırabilirsiniz. En azından yarı yarıya ödersiniz ev sahibiyle dolap taşıma derdiniz olmaz.

Onun dışında çevrenizde yakınınızda ikea varsa uğramalısınız. Güzel seçenekler var.Yoksa da internet sitesindeki katologdan bakıp kafanızda daha iyi fikirler oluşabilir.

Dolap yaptıracaksanız içinde bikaç tane tel çekmecesi olmasını tavsiye ederim daha kullanışlı olur..
Banyodaki deterjanlara dolap yaptıramıyorsanız plastik kilitli kutuların 50 litrelikleri var sandık gibi kocaman ve tekerlekli çok kullanışlı oluyo.. Ben 17 liraya almıştım mutfakta açılmamış baklıyatları abur cuburları koymaya kullanıyorum üzerinide şık bir bezle örttüm..

tel cekmece nasıl bısey merak ettım

tel cekmece nasıl bısey merak ettım

$8.webp

3 numaralı kısım tel çekmece :)

evet tam benım ıstedıgım bısey daha derlı toplu tutar hersey bırbırıne karısmaz iç bölmelerini kendım belıleyecegım ıcın kesın boyle olsun ıstıycem dıger bolmelerdede ılksayfadakı arkadasın dedıgı gıbı bıraz daha buyuk bolme yaptırmYı dusunuyorum

O zaman onun tamamını göstereyim sana

$2.webp

Aynı sorun bende de vardı bir kaç gün öncesine kadar.3 yıldır aynı evde oturuyorum, evim gayet geniş.Yatağım bazalı, gardrobum altı kapılı ama kışlıkları koyacak yer kalmıyor yastık yorgan doku bazamın altı.Uzun zamandır dolap yaptırmak istiyordum,nihayet dün siparişini verdim.Öncelikle içine koyacağım mont gibi şeylerin ölçüsünü alıp raf aralığını ona göre hesaplattım.içine ne koyacağımı etraflıca düşündüm.Birde mutfağa ek dolap yaptırıyorum onuda aynı şekilde fırın ölçüsünü hesaplatarak, kombiyi içine alacak şekilde çizdirdim eşime.Eşim bu çizim programlarını kullanabildiği için çizimi ölçümü ona yaptırdım.bende kiracıyım, dolapları mümkün mertebe birbirinden ayrılabilir yaptırıyoruz.mesela 3 kapılı yaptırıyoruz ama iki kapılı olarak bir dolap, yanınada tek kapılı uzun kıyafetlerin asılacağı bir dolap.bence içine neyi koyacaksın iyice düşün , rafları ona göre ayarla.ben yorganların katlı halini bile ölçtürdüm.bu ay sonu gelecek inşallah.umarım sende bir an önce dağınıklıktan kurtulursun.ne kadar toplasan da toplanmıyor ev, bende de durum aynı.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Sana soyle bir fikir verebilirim benim 4 kapakli gardolabim vardi kapaklari kirildi esimde onu degerlendirdi.....dolabin bulundugu dubara tam ortalamali yerlestirdi her iki bos olan tarafada sirayla raf takti askilik bolumunede bir tane daha raf takti icini hepsini ayni renge boyadi sonra magazadan surgulu ayni renkten surgulu dolap kapagi aldi yerden tavana kadar baya isimi gordu oyle....

Evin girisindede uzun gomme dolap vardi hem icinde hic raf yoktu kapaklarida eskiydi...orayida iki bolum gibi ayirdi gardorap gibi....bir tarafi yariya kadar raf yapti al bolumunude askilik montlar icin diger trafida yere kadat sirayla raf yatak yorgan felqn koyuyordum...surgulu kapi takti ikiser tane iki bolume orasida baya isimi gordu birde kendi yapti hepsini cunku burda oyle turkiyedeki gibi marangozcular yok....

Back
X